West Ham United tapte mot Olympiacos og avsluttet sin ubeseirede rekord i europeiske klubbkonkurranser

Tre minutter før normal tid var slutt, fyrte Lukas Paketa et kraftig skudd fra luften på kanten av straffeboksen og fikk et mål.

Kampen ble overvåket av teamet til den latviske fotballdommeren Andras Treimans, som foruten ham også inkluderte assistentene Haralds Gudermanis og Aleksejs Spasennikovs, fjerdedommer Aleksandrs Golubevs og assisterende videodommer Kristaps Ratnieks.

Ved å slå Freiburg i sin forrige kamp, ​​ble West Ham United den første engelske klubben i historien til å notere et 17-kamp ubeseiret løp i en europeisk turnering.

I den andre kampen i denne gruppen, «Freiburg» beseiret TSC-spilleren Bačka Topola 3: 1, utmerket Vincenzo Griffo seg med et «hat-trick» i andre omgang.

I gruppe A, etter tre kamper, hadde de engelske og tyske klubbene hver seks poeng, fire scoret av det greske laget, og en av det serbiske laget.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Gruppeturneringen varer til 14. desember. Elimineringsturneringen starter i februar, men den endelige kampen er planlagt 22. mai i Dublin, den irske hovedstaden.

I forrige sesong var Sevilla syv-gangs vinnere av denne turneringen, og slo som Roma i finalen på straffer.