her er bilder av de 30 regionale kandidatene

Miss France 2024-konkurransen finner sted 16. desember på Zénith i Dijon. I løpet av denne kvelden skal 30 av dem kjempe om kronen Her er bilder av de regionale kandidatene som konkurrerer om å etterfølge Indira Ampiotova.

Miss Tahiti, Ravahere Silloux, 24 år gammel

Ravahere Silloux er den første kandidaten til å vinne billetten sin til den berømte konkurransen. Etter fullført mastergrad i digital markedsføring ønsker en ung kvinne som er svært interessert i personlig utvikling å åpne sitt eget kommunikasjonsbyrå. Dedikert og lidenskapelig opptatt av reiser og Afrika, har 24-åringen utført flere humanitære oppdrag, spesielt i Kongo.

Frøken Guyana, Audrey Ho-Wen-Tsai, 18 år gammel

Audrey Ho-Wen-Tsai kommer opprinnelig fra Kourou, og brenner for dans og sang, samt natur og miljø. Den 18 år gamle unge kvinnen har også som mål å bli en agent innen bærekraftig og grønn markedsføring. Hans motto: «Positivt tiltrekker positivt!»

Frøken Guadeloupe, Jalylane Maës, 18 år gammel

Jalylane Maës har administrativ, økonomisk og sosial utdanning. Senere planlegger hun å starte egen virksomhet i eventbransjen. Hvis det er én ting som ligger henne nært på hjertet, så er det «ledelse og profesjonell integrering av unge mennesker», sa frøken.

Frøken Provence, Adéline Blanc, 25 år gammel

I en alder av 25 jobber Adéline Blanc som tannlege. «Jeg er tannlege, så jeg kjenner kronen», sa hun humorløst under den regionale skjønnhetskonkurransen. Frøken Provence er også veldig glad i ridning og tennis.

Frøken Korsika, Sandra Bak, 22 år

Sandra Bak, som fullførte sin mastergrad i undervisning, utdanning og opplæring, ønsker å «fremme utdanning av barn og mer spesifikt inkludering i skolen, spesielt barn med nedsatt funksjonsevne», sa Corse til Matin.

Frøken Côte d’Azur, Karla Bchir, 19 år gammel

Profesjonell modell Karla Bchir vil nå gjerne jobbe innen eiendom. Frøken, som fortalte Nice Matin at hun ble mobbet på universitetet på grunn av størrelsen sin, trener for tiden på et luksusbyrå.

Frøken Languedoc, Maxime Teissier, 19 år gammel

Neste desember blir Languedoc representert av Maxime Teissier. En ung kvinne på 19 år kommer fra Montpellier. Denne dyreelskeren er for tiden en tredjeårs veterinærstudent.

Frøken Roussillon, Elise Aquilina, 21 år gammel

Elise Aquilina, opprinnelig fra Cabestana (Pyrénées-Orientales), vil forsvare fargene til Roussillon og «verdiene til de katalanske landene». Tjueen år gamle frøken, som deltok i den regionale konkurransen for to år siden, streber etter å bli offentlig rettsadvokat.

Frøken Alsace, Adeline Vetter, 27 år

I en alder av 27 ble Adeline Vetter valgt ut til å representere Alsace. Damen er utdannet farmasøyt og bor i Rossfeld (Bas-Rhin). I en video av portrettet hennes sa hun at hun var «heldig og stolt over å være Alsace» og ønsket å «introdusere (hennes Alsace-aksent, red.) sans så mye som mulig».

Frøken Midi-Pyrénées, Nadine Benaboud, 22 år gammel

Nadine Benaboud (22) ble kronet som Miss Midi-Pyrénées. En 22 år gammel ung kvinne er kundebehandler hos en bilforhandler. Nadine Benaboud, en ski- og turentusiast, er også lidenskapelig opptatt av fremmedspråk. Han snakker norsk, arabisk, fransk og svensk.

Frøken Ny-Caledonia, Emma Grousset, 21 år gammel

I motsetning til det som ble antydet i kveldsfinalen, vant ikke Mathilda Lelongová sin billett til valget, men 21 år gamle Emma Groussetová. Disse regionvalgene var faktisk preget av en stemmetellingsfeil.

Frøken Auvergne, Oriane Mallet, 22 år gammel

Oriane Mallet, opprinnelig fra Allier, skal representere regionen Auvergne. En ung kvinne på 22 år fortsetter sitt arbeidsstudie innen markedsføring og kommunikasjon. Med en lidenskap for sport spilte hun spesielt basketball på høyt nivå.

Frøken Rhône-Alpes, Alizée Bidaut, 22 år gammel

Tjueto år gamle Alizée Bidaut, opprinnelig fra Saint-Genis-sur-Menthon i Ain, vant Miss Rhône-Alpes-tittelen. En innehaver av en Bac Pro CGESCF (Corporate Management in the Canine and Feline Sector), frøken er nå en dyrepasser og jobber med medisinsk forskning.

Miss Limousin, Agathe Toullieu, 21 år gammel

Agathe Toullieu ble kronet som Miss Limousin. 21 år gamle Corrézienne, en handelsskoleelev i Lyon, brenner for musikk og sport. Han spiller hovedsakelig håndball. Engasjerte Agathe Toullieu var også frivillig for Restos du Coeur.

Frøken Lorraine, Angéline Aron-Clauss, 26 år gammel

Angéline Aron-Clauss (26), som kommer fra Hilbesheim i Mosel, vant tittelen Miss Lorraine 2023. Den unge kvinnen, som grunnla sitt eget kosmetikkfirma, beskriver seg selv som «sterk og uavhengig» og vil vise «at du lykkes når du er ung, og spesielt kvinne».

Miss Burgundy, Luna Lacharme, 18 år gammel

18 år gamle Luna Lacharne kommer fra La Chapelle-de-Guinchaya og ble deltatt i skjønnhetskonkurransen av foreldrene. En førsteårs Bachelor of Marketing Communication-student i Lyon, Miss Burgundy 2023, har spilt basketball i over ti år og beskriver seg selv som «sprudlende og smilende».

Frøken Champagne-Ardenne, Noa Dutitre, 21 år

Noa Dutitre skal også reise på den tradisjonelle forberedende turen til Guyana. Datteren til fotballspilleren Jérôme Dutitre, tidligere Calais-spiss og tidligere trener for SC Abbeville, den unge kvinnen i en alder av 21 studerer fremmedspråk ved fakultetet i Reims.

Frøken Aquitaine, Lola Turpin, 19 år gammel

Den første valgte frøken Périgord, Lola Turpin, 19, vil representere fargene i Aquitaine-regionen. Den unge kvinnen, som studerer internasjonal markedsføring, brenner for friidrett og ønsker å hjelpe «barn i vanskeligheter, ofre for fysisk, psykisk vold eller til og med incest».

Frøken Centre-Val de Loire, Emmy Gisclon, 22 år gammel

Emmy Gisclon, valgt til første andreplass i 2020, tok hevn ved å vinne Miss Centre-Val de Loire-tittelen. «Jeg vil gi mitt beste for regionen,» erklærte kunstretningsstudenten etter kroningen, som dedikerte seieren til bestemoren.

Miss Brittany, Noémie Le Bras, 21 år gammel

Den nye Miss Bretagne heter Noémie Le Bras. Den 21 år gamle Finistère, opprinnelig fra Cloître-Leyben, som håper å etterfølge Laura Thilleman, valgt til Miss France 2011, tar en mastergrad i human resource management. Hans lidenskaper? Motorsport og mote.

Frøken Poitou-Charentes, Lounès Texier, 18 år gammel

Lounès Texier, en scenekunststudent i Poitiers, er bare 18 år gammel. La Deux-Sévrienne, som vokste opp i byen Périgné, har vært ganske diskret med hensyn til karrieren. Rett etter kroningen opprettet hun også sin første konto på Instagram.

Frøken gjenforening, Mélanie Odules, 20 år gammel

Mélanie Odules er 20 år og jobber som bedriftskonsulent. Den unge kandidaten, som allerede har forsøkt å vinne tittelen Miss Reunion i 2021, er veldig fast bestemt på å kjempe mot dårlige boliger, som hun sier er «nøkkelen i Réunion og overalt i verden».

Frøken Martinique, Chloé Modestine, 21 år gammel

Chloé Modestine er fra Vauclin og er andreårs BTS Commerce International-student. Den 21 år gamle kandidaten ønsker å bruke sin nye status til å snakke om kulturell blanding. «Det er noe jeg vil være stolt av å representere,» erklærte den nye Miss Martinique.

Miss Mayotte, Houdayifa Chibabo, 21 år gammel

I en alder av 21 vant Houdayifa Chibabo Miss Mayotte sash og krone. Den unge kvinnen kommer fra byen M’Tsangamouj og er psykologstudent. Med sin kroning håper hun å få selvtillit og har til hensikt å «heve verdiene i (hennes) kultur».

Frøken Franche-Comté, Sonia Coutan, 24 år gammel

Sonia Coutan (24), opprinnelig fra Champagnole (Jura), startet sin karriere som gendarme. Etter det endret den unge kvinnen karrieren og jobber nå i EHPAD. På Instagram-kontoen sin betrodde hun at hun lider av endometriose. «Din endometriose, som stjal litt av min femininitet (…). Veien var lang, men takket være deg fant jeg veien,» skrev hun.

Frøken Île-de-France, Éléna Faliez, 28 år gammel

I en alder av 28 år vil Éléna Faliez representere regionen Ile-de-France i Miss France-konkurransen, som nå er åpen for alle kvinner over 18 år. Den unge kvinnen, en cybersikkerhetskonsulent, vil prøve å følge i fotsporene til Diane Leyre, Miss Île-de-France kronet som Miss France i 2022.

Frøken Nord-Pas-de-Calais, Ève Gilles, 20 år

Valgt frøken Nord-Pas-de-Calais, Eve Gilles, 20, er fra Quaëdypre og er 2. års masterstudent i matematikk og informatikk anvendt på humaniora og samfunnsvitenskap (MIASHS). Med en lidenskap for dans og ridning, ønsker frøken å bli en statistikk.

Frøken Normandie, Wissem Morel, 21 år gammel

Tredjeårs biologistudent Wissem Morel skal forsvare fargene i Normandie-regionen. «Natten var kort, men jeg er fylt av glede og takknemlighet (…). En stor takk til alle, jeg gleder meg til å reise til de 4 hjørnene av Normandie og møte dere alle,» erklærte 21-åringen fra Rouen en dag etter valget.

Frøken Pays de la Loire, Clémence Ménard, 25 år gammel

Clémence Ménard oppfylte sin lille jentes drøm om å bli valgt til Miss Pays de la Loire. Den sporty, 25 år gamle unge kvinnen kommer fra Beaupréau (Maine-et-Loire) og er sykepleier ved Mauges Bocage Choletais hjemmehelsesenter (HAD).

Frøken Picardie, Charlotte Cresson, 23 år gammel

Med base i Nesle ved Somme, har Charlotte Cresson diplom i optometri og kontaktologi og jobber i dag som optiker. «Det er virkelig en ære for meg, jeg skal gjøre alt for å gjøre deg stolt, gratulerer til alle kandidatene, dere er en flott klasse,» sa den 23 år gamle frøkenen, som allerede har prøvd lykken i frøkenen. Picardie-konkurranse.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *