Produsent av innovative peiser og stearinlys etablerer butikk i Haarlem

2023 er et spesielt år for Tenderflame. Produsenten av (bord)peiser og stearinlys har hovedkontor i Nederland. Det norske selskapet har vært basert i Haarlem siden i år og ledes av Martijn Wesselink, tidligere medgründer av blant andre The Bastard Kamado Barbecues.

Tenderflame har som mål å få tilgang til det europeiske markedet ved å åpne et kontor i Nederland og har store ambisjoner. Tenderflame er også aktiv i Nederland, hvor Irene Gribnau-Reijnders er ansvarlig for ytterligere utvidelse av merkevaren. – I Norge kan du allerede se Tenderflame-produkter i mange forskjellige butikker, og Tenderflame er virkelig et kjent navn, forklarer Irene. «Vi jobber nå med å oppnå dette også i Nederland. Vi begynner allerede med de første resultatene.»


Martijn Wesselink under høstutgaven av Trendz Gorinchem.

Teknologiselskap
Teknologiselskapet På avstand ser Tenderflame-produktene ut som «vanlige» designer bordbrennere, men Irene forklarer at det er et veldig innovativt design. «Vi er faktisk et teknologiselskap,» sier hun. «Og det er ikke for ingenting vi bruker slagordet «Sikker – Komfortabel – Grønn». Tenderflame er et alternativ til de gamle brennerne som; Bioetanol, ved, oljelamper, gassbrennere og til og med stearinlys.»

Produktet brenner veldig rent og er helt luktfritt. Den brenner sotfritt og nesten CO2-nøytral forbrenning er utviklet. Så du trenger ikke å bekymre deg for inneklimaet mens du tenner en Tenderflame. I tillegg til atmosfære gir Tenderflame også koselig varme.

«Ikke brennbart» drivstoff
Det spesielle med Tenderflame brennere er at selve væsken (mørt drivstoff) ikke er brannfarlig. Væsken brenner kun sammen med den rustfrie stålveken ved en temperatur på over 100 grader. Væsken er derfor helt trygg. «Så du trenger ikke å bekymre deg for å velte brenneren ved et uhell og skape en stor flamme. Disse brennerne kan også trygt etterfylles mens de brenner.»

Så før høsting
For å gjøre denne historien kjent for alle, setter Tenderflame pedalen på metallet. De var til stede på Trendz-messen i Gorinchem, men TrendSet Munich og Ambiente Cologne er også fortsatt planlagt. Prikken over i-en er at Tenderflame har et permanent utstillingsrom i Trade Mart Utrecht og et helt nytt utstillingsrom åpner i Haarlem i slutten av 2023.

Bredt utvalg av produkter
«Det er perfekt å ønske kunder velkommen. Vi har et stort utvalg og kan vise hovedlinjene her, forklarer Irene. Produktene finnes i alle former og størrelser. Du kan velge mellom ulike materialer som bambus, tre og keramikk. Men det er også flere alternativer for selve flammen. «Vi har produkter med en enkelt veke, tre veker eller en horisontal veke for en grasiøs «dansende» flamme.» Flammen varierer mellom 2 og 5 centimeter avhengig av brenneren.

Med sin innovative tilnærming og unike produkttilbud håper Tenderflame å etterlate et varig inntrykk i Nederland. Etter hvert som teamet vokser og de første suksessene blir synlige i Nederland, fortsetter de å posisjonere seg som et teknologiselskap som gir varme og atmosfære på en trygg og bærekraftig måte.

Mer informasjon:
Tenderflame
A. Hofmanweg 5A
2031 BH Haarlem
www.tenderflame.com

Irene Gribnau-Reijnders
+31 6 11 92 78 01
[email protected]

smith

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *