Oppdag MSC Cruises nyeste flaggskip, MSC Euribia, og seil mot fjordene i Norge eller Nord-Europa

MSC Euribia tilbyr nye opplevelser og nye rom, som stadig beriker utvalget av barer og restauranter om bord. Med oppslukende og lærerike opplevelser som bringer nye dimensjoner til luktopplevelsen, som Helios vinbar, samt en ny type Steakhouse og en ny måte å oppdage japansk mat, vil passasjerene utvide horisonten med en gaffel.

Helios Winery inviterer en ny generasjon vinelskere til å oppdage historien om favorittvinen deres. Sittende ved interaktive høyteknologiske bord aktivert av digitale dalbaner, vil kunder kunne fordype seg i historie, varianter, vinregioner og mer for å lære mer om glasset i hendene. For å tilfredsstille enhver smak vil denne baren tilby 96 nøye utvalgte viner.

Le Grill er en elegant ny spesialitetsrestaurant som tilbyr kvalitet, smaker og eleganse fra fransk gastronomi. Dette nye stedet symboliserer den typiske franske bistroen, og tilbyr delbare retter som sjømatfat, kaviar og Black Angus tørrlagret biff fra Meat by Linz.

Om bord på MSC Euribia, for første gang på tvers av flåten, vil Kaito ha et Robatayaki-område, som viser en japansk grillmetode som kombinerer sjømat, kjøtt og grønnsaker tilberedt i variabel hastighet.
For mer informasjon om MSC Euribia og for å bestille et cruise til fjordene eller Nordens perle, klikk her her.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *