Snap kunngjør nye tilbud for annonsører – Bilde

På sitt «NewFronts»-arrangement på tirsdag, avduket Snap nye løsninger for annonsører for å nå det påståtte fellesskapet på 750 millioner månedlige aktive brukere. Gjør plass for «First Story», som nå lar merkevarer bestille den første annonsen en Snapchatter ser blant venners historier. Det nye tilbudet stemmer overens med de eksisterende tilbudene «First Commercial» og «First Lens», som gir annonsører muligheten til å bestille den første sekssekunders annonsen som ikke kan hoppes over i Snapchat-økter eller den første sponsede AR-linsen en Snapchatter ser i linsekarusellen. I Frankrike lanserer McDonald’s «First Story»-tilbudet for kampanjen «1 Jour 1 Bon Plan».

Snap lanserer også annonser på «Spotlight», underholdningsplattformen som sender innhold laget og anbefalt av Snapchatters, for alle annonsører over hele verden. Appen påpeker at mer enn 350 millioner Snapchattere bruker Spotlight-innhold hver måned. «I første kvartal økte den totale tiden brukt på å se Spotlight-innhold med mer enn 170 % fra år til år,» påpeker han. Nærmere bestemt vil «Spotlight»-annonser i utgangspunktet bli distribuert innenfor «Spotlight»-innhold når kampanjer er målrettet mot automatisk plassering.

Eksperimenter med min AI

Til slutt, i tråd med Snaps kunngjøring av den globale utrullingen av My AI-chatboten i april i fjor, sier appen at den for tiden eksperimenterer «på nye måter Min AI kan oppdage nyttig informasjon i samtaler til rett tid.» Som, ifølge foreløpige tester, kan ta form av sponsede lenker for å koble Snap-fellesskapet med «partnere som er relevante for samtalen deres, samtidig som de hjelper partnere med å nå Snapchattere som har uttrykt potensiell interesse for tilbudene deres.»

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *