den unike FAME-festivalen venter på deg der

La Vallée Village slutter aldri å overraske sine besøkende. Med lanseringen av hans FAME festival, lover dette utendørs shoppingstedet deg en travel sommer. På programmet i gatene til Landsbyen La Vallée ? Mesterklasser, liveopptredener, gastronomi, happenings, workshops, kino og til og med et komedieshow. Fra 26. mai til 10. septemberLa Vallée Village inviterer til en fargerik sommer, med noe nytt overrasket hver dag.

F for MAT!

Festival i landsbyen La Vallée FAME 2
© La Vallée Village

Hva er vel bedre enn en gourmetpause for å lade opp batteriene mens du handler? Hele sommeren vil anerkjente kokker følge etter hverandre Valley Village, i restauranten Menu Palais. Idé? fra kjente kokker som er vant til å tjenestegjøre på Elysee Palace eller Buckingham Palace, denne gangen vil de lage mat til deg! Du vil være i stand til å smake på en rekke typiske retter, for eksempel signaturen Christian Garcia for Monaco. Mat verdig de største palassene! Slik setter du tonen for denne kjendiskokkturen: Thibaut Spiwaksom han nylig spilte Michelin-guide svil være æresgjest. Og visste du det? Thibaut Spiwak er en ekte kokk som lager retter av Gabriel på skjermen, i serien Emily i Paris ! Til glede for gourmeter er det en restaurant i sentrum Palace meny at Thibaut Spiwak vil tilby sin signaturgrønnmat på menyen for smaking fra 26. mai til 9. juni.

Andre gourmetoverraskelser vil også være på tilbud FAME festival. En ny restaurant skal etableres til glede for grønne elskere Landsbyen La Vallée. Hos Wild & the Moon kan du smake på vegansk, «sunn» og velsmakende mat, slik at du kan dra derfra med armene fulle av handleposer.

Og som KUNST!

La Vallée FAME Village Festival 3
© La Vallée Village

DE FAME festival det vil også være en mulighet til å oppdage landsbyen La Vallée i et nytt lys. til september, Lyon-artisten Cyril Lancelin invaderer gatene i byene av hans poetiske fantasi. Oppdag eksklusivt hans monumentale installasjon «Tusen speil» og dens 18 geometriske silhuetter. EN et absorberende arbeid mellom skygger, lys og refleksjoner som du kan samhandle med. For å gjøre opplevelsen enda mer drømmeaktig, installerer Cyril Lancelin 3 benker dekorert av ham, dekorert med sølvkuler. Plasser høyt Instagrammable I perspektiv!

Andre kunstneriske overraskelser venter besøkende denne sommeren. I denne anledning vil gatekunstneren Jordane Saget forvandle landsbyen La Vallée. Med sitt ikoniske hvite kritt dekorerer kunstneren vinduene og belegningssteinene i smugene. En annen viktig gjest: Richard Orlinski, en emblematisk personlighet innen samtidskunst. Flott gjest Fr FAME festival, som vil organisere mesterklasser og gjennomføre workshops for barn. lengre fra 12. til 31. julipop-up-butikken vil gi deg muligheten til å gjenoppdage hans skulpturelle bestiary i en mini- eller XXL-versjon!

M for MOTE!

La Vallée FAME Village Festival 4
© La Vallée Village

HAR Landsbyen La Vallée, nye overraskelser vil glede moteavhengige. Denne sommeren, pop-up butikk «MADE IN FRANCE «, samler 25 franske merker, som Le Slip Français eller Courtois Paris. DE den unike La Vallée Village-festivalen det vil også være en mulighet til å oppdage bak kulissene av luksus gjennom et håndverksprogram. Broderier, smykker, dekorasjoner… eksklusive verksteder vil tillate deg å lære mer om disse yrkene der talent og oppmerksomhet på detaljer styrer. Mote i Landsbyen La Vallée han ønsker også å være engasjert. Takk FAMEsamlinger av unge designere, mesterklasser EN verksteder vil vente på at du skal oppdage nye aktører innen økologisk transformasjon innen mote- og luksussektoren.

E for moro*

La Vallée FAME Village Festival 5
© La Vallée Village

Med denne enestående hendelsen Landsbyen La Vallée vil tilby deg en antologi avunderholdning solfylt. I programmet? EN Komedie show med en gruppe unge talenter oppdaget av komikeren Jeremy Lorca, for å bli fylt med latter. For det er bare ett skritt mellom mote og den syvende kunsten, Landsbyen La Vallée vil ta form av en filmfestival… Takket være partnerskapet med Disney +, ta del i en en eksepsjonell filmopplevelse. Rød løper, XXL filmplakater… A fotosamtale stjerner venter på deg i La Vallée Village. Høydepunktet i showet? EN en oppslukende virtuell virkelighetsopplevelse vil gi besøkende sjansen til å bli skuespillere i kultfilmer for en stund. En animasjon regissert av filmjournalisten Charlotte Bouteloup som vil få deg til å gjenoppleve de ikoniske scenene ved å gjenskape scener fra filmene til La Vallée Village-butikkene.

Avantgarde, La Vallée Village vil også gi deg en forhåndsvisning av OL i 2024 ! Oppdag denne sommeren gatesport som nettopp har blitt inkludert i de olympiske leker. I august kommer mesterne av skateboarding, klatring, 3-3 basketball og breakdance for å vise seg frem og dele lidenskapen sin med deg. For å fullføre denne sportsopplevelsen vil fotograf Sylvie Barco dekorere fasadene Landsbyen La Vallée fra hans urbane fotografier tatt i Los Angeles. Takket være dette en unik festivalLa Vallée Village lover deg en eklektisk og veldig morsom sommer.

  • eller ? Landsbyen La Vallée, 3 cours de la Garonne, 77700 Serris
  • Når ? FAME festival fra 26. mai til 10. september / Butikker åpne hver dag fra 10:00 til 20:30.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *