Barca kunngjør et enormt temapark-partnerskap

Barça legger smør i spinaten. To måneder etter formalisering av salget av en del av Barca Studios for 120 millioner euro, kunngjorde den katalanske klubben denne fredagen at den har funnet en ny økonomisk spak, denne gangen i form av et partnerskap med attraksjonene i Parc de PortAventura.
Dette strategiske samarbeidet er en del av klubbens ønske om å diversifisere inntektene. Målet vil hovedsakelig være å bringe den oppslukende siden av Espai Barça-opplevelsen, som vil se dagens lys fra november 2024. «Dette partnerskapet med PortAventura World er et svar på FC Barcelonas strategiske prosjekt for å utforske nye måter å generere ressurser i underholdningsindustrien på. Å gjøre dette med en erfaren reisefølge som har røtter i området som PortAventura er en av de største garantiene for suksess for oss.»sa Juli Guiu, Barcelonas visepresident for markedsføring.

Resten etter denne annonsen

PortAventura Worlds styreleder Arturo Mas-Sardá svarte også: «Vi er glade for å kunngjøre i dag vårt nye samarbeid med FC Barcelona for å skape en unik underholdningssone. Denne avtalen er et nytt skritt i PortAventura Worlds fortsatte diversifisering innen fotball- og sportssegmentet. Vi er overbevist om at dette nye ambisiøse prosjektet ikke bare vil styrke merkevaren FC Barcelona og PortAventura World, men også tilby besøkende uforglemmelige opplevelser som kombinerer glede og lidenskap for sport. »

Pub. DE
Oppdater

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *