En natt i Belmond. Hvor brygges Coufal og hvor mye koster en bøtte med vodka?

FOTO, VIDEO/ For en uke siden ble Olomoucs Belmondo den mest kjente klubben i Tsjekkia. Deník-reportere så på festen, som også ble deltatt av fotballstjernene Coufal, Kuchta og Brabc. Besøket til Belmond fikk ikke gode konsekvenser for dem, men dette selskapet er nå kjent langt utenfor Hanés grenser. Les hvor mye et besøk til Belmondo koster og hvordan klubbledelsen vurderer fotballspillernes sak. Du får også vite hvorfor stadion ikke ble åpnet etter kampen mot Moldova mandag, til tross for stadions ønske fra tribunen.

En natt i Olomouc-klubben Belmondo. 25. november 2023

| Video: Dominik Pohludka

Det er fredag ​​kveld og han drar avgårde med journalister fra Deník Olomoucs Belmondo-klubb også grupper av Olomouc-innbyggere. De kommer fra overalt. I tillegg til god musikk, tiltrekker klubben også med sin praktiske beliggenhet – den ligger midt i sentrum, omtrent fem minutters gange fra Horní náměstí.

Og selv om inngangen til klubben virker upåfallende ved første øyekast, er den umulig å gå glipp av. Rundt midnatt danner det seg en linje foran selskapet. Men som vi senere finner ut, er det helt normalt. Klubben har lenge vært synonymt med byens natteliv.

Belmondo Club Olomouc – kø ved inngangen til klubben, 25. november 2023Kilde: Deník/Vladimír Pryček

Alle som forventer å betale noen hundre bare for å komme inn, vil bli overrasket. Fredag ​​var inngangsbilletten 130 kroner. Det samme gjelder drikkeprisene. For å gi deg en idé: et shot av Heffron, Republic eller tequila koster 75 kroner her, men i Malibu er det fem kroner billigere.

Og siden vi er i Hané, bør ikke plommevin mangle på drikkemenyen – du betaler 60 kroner for et «stempel». Du kan også kjøpe øl til samme pris. Det er også et bredt utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer. Men det finnes også såkalte bøtter. Den med en liter Absolut-vodka og seks Rockstar-drinker koster to tusen. Men det finnes også billigere varianter som starter på 750 kroner.

Julemarkeder i Olomouc 2023, forfriskningstilbud

Hvor mye koster punch og mat på julemarkedene i Olomouc? Du finner tilbud og priser her

I tillegg til et glass alkohol trekker musikken også besøkende. Interiøret i klubben er stilig delt inn i to uavhengige områder – Mainstage og Sidebar. I tillegg til størrelsen skiller de seg først og fremst i sin musikalske orientering. Mens hovedscenen har flere aktuelle dansehits, er fokuset i den mindre sidelinjen på urban musikk som R’n’B og hip-hop.

I tillegg til fredager er det også faste spill her på onsdager og lørdager. Overraskende nok er imidlertid ikke antall besøkende til onsdagsarrangementene vesentlig forskjellig fra helgedagene. Siden Olomouc er en universitetsby, er onsdagsfester utelukkende studentarrangementer.

Vi fikk umiddelbart vite om representantenes ankomst

Vi møter også ledelsen i Belmond. Vi er selvfølgelig interessert i hva de sier om hele saken rundt besøket av fotballrepresentanter til klubben deres.

«Noen av de ansatte er store sportsfans, så vi visste om besøket da vi ankom. Men kvelden var ikke noe spesielt, flere personer tok et bilde med utøveren og utvekslet noen ord. Ingen ville ha trodd hva som ville skje i løpet av de neste dagene, innrømmer Belmondas markedssjef Pavel Jeník.

Tidligere Přerov-fotballspillere feiret også med sine østerrikske venner på Belmondo Club.  Det ble imidlertid enda flere fotballavskjeder i Olomouc.

Det var fotballavskjeder i Belmond. Amatørene gjenkjente representantene umiddelbart

Hva har skjedd de siste dagene?er vanskelig for ham å beskrive.

«Nyheten dukket opp i alle sportsmedier samtidig, dusinvis av historier begynte å sirkulere i løpet av minutter. Rapporter på TV fulgte. I løpet av en time ble det klart at dette ikke bare var en tabloidrapport. «I musikkverdenen pleide Belmondo å være veldig kjent, men nå er jeg sikker på at populariteten har overgått vår fantasi,» sier han.

Belmondo Club Olomouc – Hovedscenen, 25. november 2023, Olomouc.Belmondo Club Olomouc – Hovedscenen, 25. november 2023Kilde: Deník/Vladimír Pryček

Etter de første artiklene i media registrerte de umiddelbart enorm kreativitet på sosiale nettverk. Dusinvis av bilder og videoer ble laget som gjorde rundene ikke bare blant fotballfans i flere dager.

«De siste dagene har antall besøk på våre nettverk og sider økt med titalls prosent. Men det som skjedde på nettverkene utenfor nettstedet vårt er umålelig. Jeg tror at nesten alle så omtalen av denne saken flere ganger på søndag, og det var nesten umulig å unngå det, avslører Pavel Jeník.

Besøkende kan imidlertid ikke forvente en fotballfest eller temadrinker her. Ifølge Jeník ønsker ikke Belmondo å forfølge saken på noen måte.

«Hypen rundt hendelsen ble ikke bare skapt av media, men fremfor alt av kraften til folk som delte mange morsomme bilder og kommentarer, noe som hadde stor innvirkning og fikk oppmerksomhet til folk som ikke følger fotball. Morsomme kommentarer vil sannsynligvis fortsette å vises under innleggene våre, men det ville være naivt å tro at vi kan holde denne trenden i gang. «Vi vil heller fortsette å fokusere på det vi gjør best – dansemusikk,» legger han til.

Belmondo Club Olomouc, 25. november 2023, Olomouc.Belmondo Club Olomouc, 25. november 2023Kilde: Deník/Vladimír Pryček

Alle med oss ​​til Belmond, hei!

Da fotballspillerne slo Moldova i mandagens kamp og feiret opprykk til EM, Navnet på Olomouc-klubben lød på Andra Stadium.

«Det var fantastisk! Da gryta ropte «Kom til Belmondo!» på slutten av kampen, kunne du se at spillerne lo også. «Det var en opplevelse som sannsynligvis ikke vil gjentas i landslagskampen.» han er overbevist.

Kamp i gruppe E i fotball-EM-kvalifiseringen: Tsjekkia – Moldova, 20. november 2023, Olomouc.  (fra venstre) Tsjekkisk trener Jaroslav Šilhavý og Tomáš Souček fra Tsjekkia.

Koner eller en tallerken øl i garderoben. Slik feiret fotballspillerne i Olomouc opprykk til EURO

Og hva tenker du om handlingene til trioen av representanter? «Alle lader opp batteriene forskjellig, noen liker fred og ensomhet, andre trenger aktivitet og samvær med folk.» Spillerne visste hvordan reglene ble satt, og jeg er glad for at laget vårt kom seg gjennom kampen og vi dro til EURO kom , sier Pavel Jeník.

Åpningen etter kampen mot Moldova var tema

Et stort tema var også om laget skulle åpne som unntak etter mandagens kvalifiseringskamp mot Moldova.

«Det var definitivt en debatt om åpning, men til slutt bestemte vi oss for å ikke åpne. «Vi tok den generelle tonen i saken i betraktning og bestemte oss uavhengig,» forklarer markedssjefen.

Belmondo Club Olomouc, 25. november 2023, Olomouc.Belmondo Club Olomouc, 25. november 2023, Olomouc.Kilde: Deník/Vladimír Pryček

Vladimír Coufal, Jan Kuchta og Jakub Brabec var ikke de eneste kjente menneskene som besøkte den berømte Belmondo. Men har du noen gang opplevd lignende spenning rundt klubben din?

Advent i Olodvorek

Olodvorek og Zahrada kommer til liv med en magisk atmosfære, punch og musikk. PROGRAM

«Klubben vår er veldig kjent i musikkverdenen og mange artister besøker Belmondo etter en konsert i S-klubben, som vi også driver.» Jeg vil ikke nevne noen spesifikt, men jeg kan si at besøk fra kjente mennesker er veldig ofte knyttet til vårt konsertprogram eller arrangementer i Olomouc sammenfaller. Belmondo er nevnt mer enn en gang i tekstene til artister av ulike sjangre, som gjorde oss kjent over hele landet. Men vi har aldri opplevd det som har skjedd de siste dagene, avslutter Pavel Jeník.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *