Video: Søket etter det havarerte amerikanske Osprey-flyet. Japan satte dem på bakken

Japan stanser flyvninger med sine egne Osprey-fly. Årsaken er styrtet av et fly fra det amerikanske luftforsvaret med åtte personer om bord onsdag, som den japanske statssekretæren Hirokazu Matsuno kunngjorde torsdag. skriver Wall Street Journal.

Samtidig oppfordret Tokyo det amerikanske militæret til å bakke alle V-22 Osprey-fly som opererer i Japan bortsett fra de som søker etter ofre for krasjet. informert AP Agency.

«Ulykken vekker bekymring lokalt… vi ber amerikansk side om å fly de Japan-baserte Ospreys (til) det er bekreftet at disse flyvningene er trygge.» sitert Reuters uttalelse fra den japanske forsvarsministeren Minoru Kihara.

Ifølge lokale innbyggere tok flyet tilsynelatende fyr nær venstre motor og krasjet deretter i sjøen. Flyet var på reise fra U.S.A. Iwakuni Air Force Base nær Hiroshima til Kadena Air Base på øya Okinawa.

Den japanske kystvakten sendte et fly og patruljeskip til stedet, som fant én person, sa kystvaktens talsmann Kazuo Ogawa. Sykehuset hvor liket ble tatt bekreftet senere personens død. Det er foreløpig ingen informasjon om skjebnen til de gjenværende besetningsmedlemmene.

analyse

Det er ennå ikke kjent om det fungerer, men det er fortsatt en suksess. Nord-Korea har skutt opp sin første spionsatellitt i bane, forbi de sørlige naboene og igjen viser verden fremskritt innen ballistisk missilteknologi.

Kystvakten, sammen med det japanske militæret, søkte etter mannskapet gjennom hele natten og begynte å bruke sonar for å søke under vann etter det havarerte flyet torsdag. forhold South China Morning Post-server. Flyet kan allerede ha sunket til bunnen av havet.

Bell Boeing V-22 Osprey er en såkalt cabriolet som kombinerer funksjonene til et helikopter og et turbopropfly takket være sine sammenleggbare rotorer.

I august i år styrtet et Osprey militærfly med 23 amerikanske soldater om bord nær den australske byen Darwin og drepte tre av dem (mer her). Ifølge AP har det vært minst fem dødsulykker som har involvert US Navy Osprey-fly siden 2012, og drept minst 19 mennesker.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *