Eva Perkausová og Roman Šebrle vender tilbake til hovednyhetene om Prima


Forfatter: TV Prima

Prima Television har annonsert at programlederparet Eva Perkausová og Roman Šebrle kommer tilbake til Main News fra 5. oktober. De får selskap av Karel Voříšek og Klára Doležalová.

«For fjernsynet vårt er hovedprogrammet et kjerneprogram. Jeg er derfor glad for at Eva og Roman overtar moderasjonen. Begge har mange års erfaring med hovednyhetsprogrammet og er populære blant seerne. «Det nye paret og hele teamets innsats for å lage flott innhold vil absolutt interessere publikum,» kunngjorde Pavel Štrunc, direktør for nyheter og PR.


Forfatter: TV Prima

Eva Perkausová og Roman Šebrle

Etter lanseringen av CNN Prima News presenterte Perkausová Showtime sosialt magasin. Šebrle fulgte publikum gjennom idrettsøkter. Om sommeren dukket de begge opp for Libor Bouček og Soňa Porupková i morgenmagasinet Nový den.

«Siden Main News også sendes på CNN Prima News i tillegg til Prima News, vil det definitivt være en utfordring for oss begge.» Men det er verdt å ta tak i. For meg er hovednyhetsprogrammet noe sånt som OL på TV, la Eva Perkausová til. «Eva og jeg har både lært mye og utviklet oss profesjonelt i løpet av denne tiden, så jeg tror vi vil tilby seerne det de ønsker av oss – høykvalitetsnyheter i menneskelig form,» konkluderte Roman Šebrle.

I kveldsshowet vil seerne ikke lenger møte Veronika Kubíčková og Jaroslav Brousil. «Veronika og jeg har bestemt oss for ikke å fortsette med Main News. Jeg kommer helt tilbake som ankeret for den kontinuerlige nyhetssendingen på CNN Prima News, som er nærmere meg i live-formatet. Jeg kan fortsatt få mange nye erfaringer fra det,» kunngjorde programleder Jaroslav Brousil via sin Instagram-konto.

Prima vil også ha en ny værøkt med en klar oppsummering av viktig meteorologisk informasjon før hovednyhetene. Seerne kjenner allerede det samme prinsippet fra ČT24, der Events for a Moment starter slik klokken 18:55.

I sommer meldte TV Prima uten bestemt dato at de kun vil sende hovednyhetene på Prima fra høsten av.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *