CNN Prima News tar Vialová fra skjermene, det er poad se ru

«Etter de første månedene med kringkasting bestemte vi oss for å optimalisere CNN Prima News-programmet,» sa Prima-sjefredaktør Marek Singer til pressen forrige uke.

Sendingen av «Poad Siln glas», arrangert av tidligere Star Nova, begynte i mai da kanalen CNN Prima News ble lansert og fortsatte til slutten av juni. Etter en ferie sendte stasjonen ut sine repetisjoner og det direktesendte programmet er fullt av feil. Serveren informerte om dette Mdi.cz.

Dette er ett av trinnene for å optimalisere programmeringen på CNN Prima NEWS-kanalen i sammenheng med opplevelsen for første kvartal av sendingen. Markta Fialov ble leder for journalistikk- og nyhetsavdelingen i Prima-konsernet. Vi vil presentere de planlagte endringene og nyhetene til CNN Prima NEWS i slutten av august, sa Prima-talskvinne Gabriela Semov.

Fialová og hennes sterke stemme vil bli erstattet av Pavlna Wolfov. Pavlna Wolfovs Poad 360 vil nå flytte til beste sendetid klokken 20.30, rapporterte Prima. Som tidligere vil det tilby flere inviterte gjester aktuelle temaer og en nyhetsjournalists syn på dagen, la hun til.

CNN Prima News-kanalen fra zri poad Hlavn zprvy. De sendes kun på hovedkanalen. Nyhetsstasjonen vil i første omgang sende to, hver klokken 18.00.

Nyhetskanalen Primy registrerte en nedgang i seertall. I den første månedlige sendingen i mai, ifølge det offisielle navnet til byrået Nielsen Atmosphere for Association of Television Organizations (ATO), oppnådde den en gjennomsnittlig seerandel på 0,40 %, i juni var den 0,35 % og i september bare 0,30 % . , publisert Mdi.cz.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *