Markéta Fialovás sterke stemme slutter, CNN Prima News «optimalisert» – Media

CNN Prima News sendes ikke lenger En sterk stemme Marquette Fialova. Stasjonen fjerner dermed det journalistiske programmet til det mest kjente ansiktet fra programmet, som ble avviklet før oppstarten av den rivaliserende stasjonen TV Nova. Og det avlyser talkshowet hennes, som ble sendt i en prestisjefylt tidsluke, nemlig hver hverdagskveld etter klokken 20.00. Den sterke stemmen var tydelig i premierer fra begynnelsen av mai, da CNN Prima ble lansert, til slutten av juni. Gjentakelser av dette dukket opp i sommerprogrammet i feriepausen. CNNs høstplan for Prima News har vært savnet siden september. Media Avslutningen på programmet ble bekreftet av Primas talskvinne Gabriela Semova. «Dette er ett av trinnene mot å optimalisere programmeringen på CNN Prima News-kanalen i sammenheng med erfaringene fra det første kringkastingskvartalet.» Markéta Fialová er fortsatt en nøkkelfigur i journalistikken og rapporteringen til Prima-gruppen. «Vi vil avsløre ytterligere planlagte endringer og oppdateringer til CNN Prima News i slutten av august,» sa talskvinnen til media.

Den sterke stemmen til Markéta Fialová hadde en plass i programmet fra mandag til fredag ​​klokken 20.15

«Etter de tre første månedene med kringkasting har vi bestemt oss for å optimalisere CNN Prima News-programmeringen,» sa Primas administrerende direktør i en pressemelding forrige uke Mark Singer. Markéta Fialovás show er erstattet av journalistikk moderert av hennes kollega Pavlina Wolfová. En sterk stemme pleide å ha plass i programmet fra 20:15, dagsoppsummering 360° av Pavlína Wolfová deretter fra 21.40 «Pavlína Wolfovás 360°-program vil nå bytte til beste sendetid klokken 20.30,» sa Prima, «som før vil det inneholde flere viktige gjester om aktuelle emner og gi en nyhetsjournalistisk oversikt over dagen.» .» Fra kl 21.30 vil høstens program bli supplert med en fortløpende nyhetsblokk.

CNN Prima News uten Main News lenger

Fra september sender ikke lenger nyhetskanalen Primy Hovednyheter, det vil si nyhetstimen som den nå deler med hovedkanalen Prima fra 18:55 til 20:00. Hovednyhetene forblir derfor kun på hovedkanalen. Nyhetskanalen oppsummerer dagen en time tidligere, klokken seks om kvelden. «Kl. 18.00 kommer dagens hovednyhetsoversikt med rask og nøyaktig informasjon i kontekst, som vil erstatte dagens hovednyheter i fremtiden.» «Bare hovedkanalen Prima vil kringkaste den i den nye formen,» rapporterte fjernsynet .

Første kvartal med fallende seertall

Det kan antas at Prima ønsker å oppnå et høyere antall seere ved å legge om programmeringen av sin nye nyhetskanal. Målet er å nå 1,5 % andel innen utgangen av året, mens CNN Prima News-seertallet synker måned for måned. I den første måneden av sendingen – i mai – ifølge den offisielle målingen fra Nielsen Atmosphere-byrået for Association of Television Organizations (ATO) oppnådde den en gjennomsnittlig seerandel på 0,40 %, i juni var den 0,35 % og i juli var bare 0,30 %. Sommermånedene betyr imidlertid generelt en nedgang for alle tv-kanaler, da det er gjentakelser i programmene og seerne sitter mindre foran skjermene om sommeren. Imidlertid var det lilla showet ikke særlig attraktivt i de første ukene av CNN Prima News-sendinger, ifølge nettstedet Info.cz den nådde bare de lave titusenvis eller enheter av tusenvis av seere.

Lagt til et sitat fra Prima TV-talsperson

dele

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *