Listen legger til nyheter fra byer og tettsteder på hovedsiden

Seznam-brukere ser nyheter fra byen og områdene rundt på hjemmesiden. I samarbeid med Munipolis-plattformen ble det opprettet et rom for «små nyheter», for eksempel informasjon om kulturelle begivenheter, offisielle oppgaver eller krisesituasjoner.

Meldinger er kun synlige for registrerte brukere. De vil bli besvart og informasjonen vil deretter bli videresendt direkte til fellesskapet.

«For øyeblikket ser brukere meldinger basert på plasseringen de angir som «hjem» på Mapy.cz. Men du kan også angi andre steder i «Lokal»-fanen der på hjemmesiden til Seznam.cz over delen vi kaller News Feed. Vi vil da begynne å inkludere nyheter fra det brukerspesifiserte området i de andre artiklene,” sier Marek Vacek, Senior Product Manager hos Seznam.cz.

Et utvalg lokale nyheter om Seznam

Forfatter: Seznam.cz

Et utvalg lokale nyheter om Seznam

Et utvalg lokale nyheter om Seznam

Forfatter: Seznam.cz

Rundt 2600 av de 6254 kommunene i Tsjekkia publiserer rapporter om Munipolis. – Frekvensen og innholdet i meldinger avhenger helt av lokale myndigheter. «For eksempel kan plattformen brukes til å stemme om deltakende budsjettering eller til å oppfylle den nylig innførte varslerplikten,» legger Munipolis-grunnlegger Ondřej Švrček til.

Dette kan være krisemeldinger (katastrofer, menneskejakt, skadelig vann i rør), tekniske (strømbrudd, veistenging, rørsprengning), men også praktiske (legepermisjon, hvordan myndigheter jobber, kommunale avgifter) eller sosiale og kulturelle aspekter. Registreringen av kommuner i Munipolis er gratis og brukes ikke bare av byer og kommuner, men også av klubber, institusjoner og bedrifter.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *