CNN Prima hadde opprinnelig et seertall på 2 prosent, med 83 000 seere som så det Virksomhet

Basert på seertallene for det første programmet og den første sendetimen var det over de 1,5 prosentene som Prima hadde satt som publikumsmål et år etter første sending. På hovedkanalen Primy så 570.000 jenter over 15 år identiske Hlavn, som tilsvarer 16 prosent.

177.000 seere fulgte Udlostis hovednyhetsprogram på konkurrenten T24 fra klokken 19.00, noe som tilsvarer en seerøkning på rundt fem prosent. Begivenhetene fant sted parallelt på T1, hvor 817 000 mennesker så dem, tilsvarende 22,8 prosent. Gjennomsnittlig 88 000 15 år gamle jenter gikk ikke glipp av debuten min på TV Barrandov søndag. Nov nem TK TV-nyheter seerinformasjon tilgjengelig.

CNN Prima News begynte ikke å sende etter et års forberedelse. Stasjonen vil vare i 30 timer. Rons driftskostnader vil beløpe seg til hundrevis av millioner kroner. CNN Prima NEWS opererer under en avtale med CNN International Commercial (CNNIC), som gir en lisens til å bruke CNN-merkene og tilgang til innhold og programmering på tvers av hele CNN-porteføljen.

Ifølge medieekspert Filip Ronek fra Digizone-serveren er helhetsinntrykket av nyhetstimen som en klassisk pop-at-first-kommersiell TV. Til å begynne med virket det imidlertid som om redaksjonen ikke visste hvem de forsøkte å rette seg mot, sa han. Titlene på noen bidrag var for lange og formen var fremmed for det tradisjonelle Prima-publikummet. For et nytt publikum var det en gratis SMS med serier og foreldreløse PSP-er, supplert med siste live-oppføringer. I flere uker hadde TV opprettholdt samme form for rapportering og behandling av enkeltreportasjer, men kvaliteten svingte, bemerket han.

CNN Prima NEWS vil være tilgjengelig gratis på bakkenett DVB-T kanal 8, DVB-T2 fotgjengerkanal 12 og finsk kanal DVB-T 22 frem til slutten av året. Sendingen av den nye kanalen skal sikres via satellittoperatører, kabeloperatører og internettleverandører TV.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *