TV Prima kommer til Žatec på lørdag. Det vil bli sendt direkte nyheter fra torget

Žatec – Klára Doležalová, Karel Voříšek eller Daniela Šinkorová vil komme til byen. Programmet starter klokken 15 og varer til kvelden.

Prima TVs hovednyheter arrangeres av Klára Doležalová og Karel Voříšek direkte fra torget i Žatec.

| Foto: TV Prima fotoarkiv

I morgen kommer Prima Television til Žatec og sender sine nyheter direkte fra det lokale torget. Seerne vil se hvordan slike nyheter produseres, moderert på stedet av Klára Doležalová og Karel Voříšek.

Primas pilegrimsreise ender i Žatec

Også i år turnerer Prima TV og teamet i tsjekkiske byer og sender direkte derfra. Årets pilegrimsreise «Prima each…» ender i Žatec.
«Jeg var i Žatec under studiene og er glad for å se det igjen år senere. Jeg er overbevist om at den siste sommersesongen i år blir like flott som de forrige. Jeg ser virkelig frem til det, sier FTV Prima News-programleder Klára Doležalová.

«Jeg dro til Žatec for å hoppe,» sier Karel Voříšek

«Når vi snakker om Saaz, tenker jeg på humlebrigader. Jeg dro dit regelmessig, og det var alltid veldig gøy. Og på lørdag vil det helt sikkert være det samme på banen i Žatec, legger Karel Voříšek til.

Bohuš Matuš vil også synge på banen

Kriminalitetsrapportene modereres av Bára Kozáková fra Žatec, Tomáš Kraus fra Divácké Reportagen og Daniela Šinkorová fra VIP Reportagen. Direktesendingen av nyhetene fra det unike mobilstudioet vil bli innledet av et stort tilhørende program, som åpnes av Petr Vágner klokken 15.00. ABBA STARS, Maxim Turbulenc og Bohuš Matuš skal synge på torget. Hoppeslott, ansiktsmaling, ballongblåsing og ulike konkurranser venter for de minste. I tillegg kjører også Koruna per Kilo-prosjektet i Žatec, innenfor rammen av hvilket det er mulig å kvitte seg med liten unødvendig strøm og støtte en god sak med roadshow-partneren Prima hver… bak deg, selskapet ASEKOL.

«Som en del av Koruna per kilo-prosjektet kan besøkende konkurrere og støtte en god sak på samme tid.» Smarttelefonen vinnes av den som legger den minste kasserte elektriske enheten i den røde beholderen på torget. I tillegg, for hvert kilo elektriske apparater som leveres, donerer ASEKOL 10 kroner til Rovná Chance Endowment Fund, som hjelper funksjonshemmede å finne arbeid,” sa PR-sjef Martina Ďaďová.

Ta med deg kasserte elektroniske enheter

Det er mulig å levere inn kasserte små elektriske apparater. For eksempel datamaskiner og tilbehør som mus, tastaturer, høyttalere, hodetelefoner, USB-kabler, elektroniske leker, elektroniske verktøy, vannkokere, sandwich-makere, brødristere, matprosessorer, små husholdningsapparater, telefoner, hårfønere, krølltang, kalkulatorer, skrivere , små stasjonære kopimaskiner, videokameraer, kameraer inkludert tilbehør, belysning (men unntatt lyspærer og lysstoffrør). Og hva du ikke bør ta med: TV-er, skjermer, lysrør, lyspærer og store husholdningsapparater som kjøleskap, vaskemaskiner eller kjøleskap.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *