Reparasjonen av hovedpulsåren til Rokycan er fullført, lastebiler er fortsatt ikke tillatt på veien Transport | Nyheter | Pilsen sladder

Rokycany har fullført den krevende renoveringen av Jiráskova-gaten, som går gjennom sentrum. I løpet av helgen fullførte bygningsarbeidere asfaltbyggingen og personbiler kan nå kjøre på veien mot Praha. Lastebiler har foreløpig ikke lov til å kjøre på veien. Reparasjonen kostet vegvesenet 12 millioner kroner. Nå er byens prioritet å ferdigstille fortauene, som etter planen skal starte i januar neste år.

Ifølge en talsmann for byen Adriana Jarosova Jiráskova-gaten forblir en enveiskjørt gate foreløpig; fra rundkjøringen i Střelnice til krysset Jiráskova – Palackého er den tofelts. Hele byggingen skal etter planen være ferdig i midten av mars.

Ifølge ordføreren er renoveringen av Jiráskova-gaten Rokycan Tomas Rada (Rokycan Patriots) helt avgjørende investeringsbegivenhet forberedt med regionen i over ti år. Det har begrenset trafikken i byen siden mars.

Byen vil betale 84 millioner kroner eksklusiv moms for gjenoppbyggingen av Jiráskova-gaten, og over 12 millioner kroner eksklusiv moms for forvaltning og vedlikehold av veiene i Pilsen-regionen. Arrangementet er delvis medfinansiert over budsjettet til Statens fond for transportinfrastruktur – sykkelvei.

«Årsaken til gjenoppbyggingen av Jiráskova-gaten var den utilfredsstillende byggingen av gaten, fortauene og tilhørende infrastruktur. Gjenoppbyggingen berører 723 meter av gaten Jiráskova, 146 meter fra gaten Pražská, 58 meter fra gaten Palackého i delen Jiráskova – Josef Kniha, 248 meter fra gaten Svazu zajójků za sbodobu og 211 meter fra 5. Května-plassen. Byen investerer i gjenoppbygging av komplette forsyningsnettverk, vannforsyning, kloakk, fortau, gang- og sykkelveier, parkering, offentlig belysning, grønt- og frukthageforbedringer og tilstøtende områder nær jernbanestasjonen og andre tilstøtende gater.» Jarošová informerte.

Byen vil bruke 84 millioner kroner på reparasjoner av vannforsyning, kloakk, fortau, gang- og sykkelveier, parkeringsplasser, landskapsarbeid og hageforbedringer, og tilstøtende områder nær jernbanestasjonen og andre veier.

– Det blir ny offentlig belysning i hele lengden av de ombygde gatene og det blir 66 asfalterte parkeringsplasser. 86 nye trær skal plantes. sa varaordfører Rokycan Jiří Sykor (JA). Ifølge ham skal det lages en sammenhengende trerekke for å gjenopprette det grønne beltet rundt den historiske kjernen. Den forbinder den etablerte lindeavenyen på Plzeňská-gaten og raden med lindetrær i Litohlavská.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *