Stjernene i TV-nyhetene bør bekymre seg for stolen: Puhajková tenker på hovednyhetene

Som Inna Puhajková (37) Da hun begynte på TV, hadde hun valget mellom å være vertskap for et livsstilsprogram eller sport. Jaromír Jágrs tidligere partner, som for tiden er i et forhold med Petr Tlusty, ble umiddelbart identifisert.

«Jeg tenkte ikke engang på det i fire sekunder. Sport har vært en del av livet mitt siden jeg var barn, både aktivt og passivt. Foreldrene mine fikk meg til å gjøre det fordi faren min var en profesjonell idrettsutøver, sier Puhajková, som spilte tennis fra ung alder og gikk over til hockey kort tid etterpå.

Selv om hun er en idrettsutøver i hjertet, påstår ikke Inna at hun ikke tenker på karriereutvikling i fremtiden. «I fremtiden kan jeg komme med viktige nyheter. Men jeg har fortsatt mye å lære om. «Kanskje det en dag vil fungere hvis tilbudet slår feil,» trekker Inna på skuldrene.

Og hvor mye påvirket ditt seks år lange forhold til Jaromír Jágr karrieren din? «Takket være det faktum at jeg var i et forhold med en profesjonell idrettsutøver, fikk jeg muligheten til å jobbe i bransjen, ta en titt bak kulissene og bli kjent med andre idrettsutøvere. Jeg fikk for eksempel se mange kamper leve,» sier Inna og legger til i ett åndedrag: «Det var ikke så mye forholdet til denne personen som påvirket meg på jobben, men heller miljøet jeg er i.» «Jeg er rørt takket være ham,» forklarte hun .

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *