Fra begynnelsen, ifølge redaktøren: Zemanv Kanlovs allierte og i rettferdighetens hovedrolle | Hjem

Den daglige samlingen ville lett bære tegnet: Først fra bare toll. Marn slva, Tsjekkoslovakia, skøytet tirsdag – bortsett fra ishockey – hovedsakelig fra politiinnhegninger. Når skal jeg oppsummere det: Rath-saken, Kramn-saken og Novk-saken.

De er alle interessante. Rath-saken har vært i retten i flere måneder, og nå ser saken ut til å være avsluttet. Eks-Hejtman, som ifølge statsadvokatembetet er så korrupt, ble også hjulpet av en sykkelulykke, etterfulgt av skatteunndragelser og hukommelsessvikt. Eksperten sa: For å dømme meg, og dommeren igjen: Slutt på bevis. Det betyr at selv hunden bruker taktikken med å forsvare dommen hos BL.

Vi følger ikke Kramn-saken i detalj på Lidovka.cz-serveren. Vi er klar over at vi ikke tillater konkurranse. Du vet sikkert at den hovedsakelig er beregnet på boulevarden. Hundrevis av avissider har dekket denne store familietragedien, og nå ser det ut til at saken endelig vil bli løst i retten. Hovedpersonen til Pbhu – Fader Kramn – der Zam med et dekke på to Vrad. Og retten kan avkrefte alle mistanker og rykter rundt de egyptiske dødsfallene til min mor og datter.

På den annen side ser vi på tanten i skiftekofferten – Gudmor Novek – under lupen i ordets rette forstand. Reporter Han Mazancev klarte å avdekke detaljene om transitt av ODS-eminensen fra nord, Alexander Novek. For en lønn på 1000 millioner tjenestegjorde Novk i to år. Blant fangene ble han tatt av Gryphons motorsykkelforening. Inntil da vet jeg vc.

De klarte imidlertid å finne ut at retten som vedtok Noveks løslatelse dømte blant annet: … domstolen i Elenice kommune for å ha tent bålet under byggingen av sommerbleiene. Dette bidro til å redusere kostnadene for arrangementet for landsbyen, og barna der fikk gratis limonade. Det ble bekreftet at typen kom fra landsbyen Elenice, nærmere bestemt var det åpningen av Tykolky. Og for tanten hjalp Gryphons» motorsykler noen ganger med å organisere tradisjoner, og i Elenice også. Jeg vil undersøke aktivitetene dine, som du har bevist for retten. Den flinke fyren lo.

Og strengene:

President og visjonær Milo Zeman fant en stor alliert i Donau-Oder-Labe kanalprosjektet. Det ser ut til at dette prosjektet er veldig langvarig, men fordi det er gjennomførbart, Dette sa Slovakias statsminister Robert Fico.

Først drakk han smiger fra Pae:Femten åringer drikker ikke alkohol. Vil du ha sla? 94 av 100 ungdommer som får førerkort for første gang har erfaring med alkohol.

Vi har avslørt den sammenkoblede politikken til venstreorienterte terrorister og det galskapende politiet. Det ser ut til, f.eks Jeg tror ikke det er verdt å sparke gruppens radikale leder.

Metropolis er ikke megga rett til parkeringstillatelsesom nå ivaretas av selskapet Eltodo, ja, det som er godt opplyst i Praha.

Et avgjørende poeng er analysen av fremmede land av redaktøren Magdalena Slezkov om blodsutgytelsen i helgen i Makedonia. Den makedonske regjeringen berømmet den heroiske operasjonen i Kumanovo, som den sa reddet tusenvis av liv, og sa: Blodsutgytelsen skyldtes ikke etniske spenninger mellom makedonere og albanere, men den farligste terrorgruppen på Balkan.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *