Netflix: denne overraskelsesfilmen er en hit og er kun for de modigste! – Nyheter fra kinoen

Etter suksessen med Troll fortsetter Norge å avdekke mytene sine med thrilleren Viking Wolf, som bruker kodene til varulvefilmen.

Den norske storfilmen Troll, en morsom blanding mellom King Kong og Godzilla, utgitt i desember i fjor, ble den mest sette ikke-engelske filmen på Netflix. Viking Wolf bygger på dette store momentumet, og er ny på nett fra fredag ​​3. februar og tilbyr en spennende film om emnet, denne gangen om varulver.

Historien begynner for tusenvis av år siden, på vikingtiden. Mens de plyndrer Normandie, oppdager norrøne krigere en hemmelig dør i hjertet av klosteret og snubler over «Hellboy«. Skapningen følger dem ombord på skipet før de når Norge.

Historien fortsetter i nåtiden. Thale, en tenåring som nylig har ankommet en ny by, er vitne til et forferdelig angrep i skogen. Først tror myndighetene at det var en ulvs verk, men realiteten er mye mer skremmende. Thale ser ut til å ha blitt forurenset av et monster.


Netflix

Etter å ha blitt sluppet på norske kinoer i november i fjor, kommer Viking Wolf til Netflix i Frankrike. Spillefilmen beveger seg bort fra det store showet Trolls til fordel for en mye mørkere og mer intim atmosfære. Det er skrekk, selvfølgelig med bloddråper, men fremfor alt er det en ekte film om varulver.

Vi finner alle de vanlige kodene der: fullmåne, sølvkuler, forurensede mennesker og fremfor alt en transformasjonsscene som er fullstendig ugjennomtrengelig for digitale effekter. Viking Wolf kommer ikke i nærheten av Werewolf fra London eller Howling, to klassikere av sjangeren som må (gjen)oppdages så fort som mulig, men det har en liten effekt på en vellykket kveldsøkt.

Viking Wolf er tilgjengelig på Netflix.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *