I Norge, Runar Skaug Mathisen og Emilie Fleten firmano Marcialonga 2024…denne rekorden

Lite snø, men veldig rask løype for 51. Marcialonga, som som vanlig bød på et flott skue. To taktisk forskjellige løp mellom herre- og damesektoren, men samme resultat: Norsk seier og rekorden slått med vel ti minutter. Blant herrene vant Runar Skaug Mathisen solo etter et langt angrep og en andpusten avslutning. Da han ankom nesten et minutt før heksemuren, håndterte nordmannen de vanskelige siste rampene på best mulig måte, og 4″ motsto returen til sine rivaler til mål i Cavales, hvor han kunne feire overrekkingen av den klassiske kronen. . fra Soreghina.

En første triumf i vektklassen for Mathisen, foran sin lagkamerat og 2023-vinner, svenske Emil Persson og toer i Norge Johan Hoel. Norge går altså tilbake til herreseier etter tre års tørke og oppnår dobbel med suverene Emilie Fleten, som i dag følger Magni Smedaas på hedersplassen.

De to mennene ankom sammen i den svært utfordrende siste strekningen, hvor Fleten akselererte, meter for meter, sekund for sekund, på sin rival for å gå inn i den siste rette med en 13-tommers ledelse. Finn Kati Roivasová ble nummer tre, men norske Alnaes fløy foran henne.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *