Island – det beste landet for pensjonering – Pensjon

Det beste stedet å trekke seg tilbake er kjølig hele året og om vinteren er natten omtrent 19 timer i døgnet.

Island er landet som rangerer først blant 44 utviklede land når det gjelder pensjonisters velvære. Dette er det som kommer frem av den syvende årlige globale pensjonsindeksen publisert av Natixis Investment Manager. USA faller to plasser til 18. plass på rangeringen. Sveits kommer på andreplass og Norge på tredjeplass.

Undersøkelsen så på kategorier av helsetjenester, materiell velvære, økonomi og livskvalitet og fant at den tynt befolkede øynasjonen i Nord-Atlanterhavet fortjente den øverste æresbevisningen.

Faktorer som driver USAs nedgang inkluderer et økende forhold mellom pensjonister og yrkesaktive voksne, samt lavere lykkescore og lavere forventet levealder til tross for høye helsekostnader.

USA sliter også med å takle demografiske utfordringer. I følge rapporten leder Japan, rangert på 23. plass, alle land med høye pensjonsrater og høy forventet levealder.

For flere økonomiske nyheter og andre nyttige tips om din privatøkonomi kan du følge oss på Facebookfor ikke å gå glipp av noe interessant fra Pariteni.bg

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *