Andrius Mamontovas kunngjør Europaturné – MadeinVilnius.lt

Andriaus Mamontov, som har mer enn 40 års scene- og kreativ erfaring, trenger ikke å bli introdusert i detalj. Etter å ha samlet mange lyttere i Litauen og i utlandet, kunngjør artisten gode nyheter til fansen om en konsertturné i Europa. Under den akustiske konserten til A. Mamontov vil publikum kunne glede seg over kjente og nye komposisjoner av artisten og gruppen «FOJE».

Konsertene finner sted 8. og 9. mars. Ved St. James’s Church, Piccadilly, 20. april. Alhambra (Geneve, Sveits), 26. april. Kino Martinitt (Milan, Italia), 28. april. Théâtre de la Cité (Nice, Frankrike). Snart vil fans i Norge, Sverige og andre land få gode nyheter om konsertene.

I musikken til komponisten og utøveren Andriaus Mamontovs kommer alle elementer sammen: musikken hans er som et friskt pust i den presserende hverdagen, den hever seg over jorden og returnerer oss samtidig til menneskehetens røtter. . Musikken hans bølger og vandrer, trekker deg inn i ukjente dybder og brenner av og til med autentisiteten til følelser og opplevelser.

Samlingen vil bli hyggelig og sakte underholdt på de akustiske konsertene til A. Mamontov, hvor kjente og nye komposisjoner av artisten og gruppen «FOJE» vil bli hørt. «Jeg skriver mine egne sanger og spiller ofte inn albumene mine alene. Jeg elsker å spille med et band og store grupper av musikere, men når du er alene på scenen har du en mye tettere forbindelse med publikum.» teknologier som lar musikken høres mer fullstendig ut, selv om det bare er én person på scenen», – deler artisten sine tanker om det særegne ved konsertturneforestillingene.

Akustiske forestillinger av A. Mamontov er preget av eksepsjonell nærhet, som lar deg føle deg bedre og fordype deg i livemusikken som spilles på stedet. Artisten, som stadig gir komposisjonene sine en annen tone, ønsker å overraske lytterne med nye lyder, variasjoner og en mer interessant presentasjon. Andrius Mamontovas er en mann som ikke trenger noen introduksjon i Litauen. Når du hører navnet hans, begynner mange melodier og titler på sangene hans å bli lagret i minnet ditt: «Ufonautes», «Husker du meg?», «Når du åpner døren», «Jaune». Grønn. Red”, “Would It Be You?”, “Mono or Stereo”, “Sunny City”, “There Can’t Be Too Much Love”, “Fire” og mange flere. Han er komponist, skuespiller, offentlig person, soloartist og leder av den litauiske kultgruppen Foje. Siden 1983 har den aktive musikeren Andrius 21 soloalbum i sin diskografi. Det siste av dem – albumet «Paleisk» – ble utgitt i 2021. A. Mamontovas spilte inn 10 studioalbum til med sin gruppe «Foje».

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *