Ingebrigtsen-brødrene slipper en låt på tampen av OL – og den fenger

26.07.2024 3:05:47

Abonner på vårt gratis sportsnyhetsbrev for alle de siste nyhetene om alt fra sykling til boksing

Registrer deg på vår gratis sports-e-post og få alle de siste nyhetene

Ingebrigtsen-brødrene, en trio av norske olympiske mellomdistanseløpere, har sluppet en felles låt i forkant av åpningsseremonien i Paris 2024, og den er overraskende fengende.

Tittel Ingen gjør det bedrebetyr «Ingen gjør det bedre», beskriver teksten brødrenes stolthet over å representere Norge på den internasjonale scenen og deres kjærlighet til fansen. Det ofte gjentatte refrenget, skrevet i en antemisk popstil som minner om en vandrende Eurovision-trommeslager, henvender seg til den norske befolkningen og sier: «Folk i Norge, i dag gjør vi kongen stolte ved å løfte gullet». »

Videoens beskrivelse forklarer at brødrene – Henrik, Filip og olympisk mester Jakob – «ønsker å bidra til å skape engasjement og god stemning rundt OL», med trioen som legger til. et møte«Når du hører denne sangen, føler du som idrettsutøver at alle nordmenn støtter deg. Alle heier på deg fordi du representerer Norge. »

DE musikkklipp, hvilke det tok tre dager Filmen inneholder tre brødre som fremfører sangen sin på toppen av et sveitsisk fjell, kledd i tradisjonelle norske kostymer og vintage atletisk utstyr. Showet blander også klipp av Norges gamle OL-triumfer med skarpe slag mot deres skandinaviske rivaler Sverige.

Henrik, Filip og Jakob tilbrakte mesteparten av livet under streng veiledning av faren Gjert, som setter stor pris på denne sporten og har strenge krav til barna sine. Søskenrivalisering er hard, men kjærlig. Et utdrag deles i Team Ingebrigtsen Dokumentar der Jakob blir spurt om hva ambisjonene hans er i livet og ungen uttaler at målet hans i livet rett og slett er å slå storebroren Henrik.

Denne treningsrutinen, som satte barna gjennom et treningsregime på profesjonelt nivå, ga resultater da Jakob endte opp med å vinne gull ved lekene i Tokyo i 2021, og satte en olympisk rekord på 3:28,32 på 1500 meter. Jakob deler en voldsom rivalisering med britiske Josh Kerr, og kampen deres i 1500-finalen i Paris forventes å bli et av høydepunktene under lekene.

Ingebrigtsen-brødrene, som ga ut låten under navnet «The IngebritZ», er ikke i godt selskap blant utøvere som gir ut musikk på sidelinjen. Den franske fotballlegenden Eric Cantona gjorde en et mye utskjelt inntog i musikken Siden han hengte opp støvlene, har hans Dylan-aktige ballader hatt liten innvirkning på hitlistene. 1997 Formel 1 verdensmester Jacques Villeneuve prøvde også å satse på musikk etter at han gikk av, selv om debutalbumet hans bare solgte 1039 eksemplarer.

#The #Ingebrigtsen #brødrene #utgivelse # #sang #eve #from #Olympic #games #it’s #catchy
1721955309

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *