Citroën lanserer ChatGPT Navigation Assistance-systemet på sine modeller

Citroën lanserer ChatGPT Navigation Assistance-systemet på sine modeller
Citroen ChatGPT

Fra 31. juli 2024 vil Citroën lansere ChatGPT Navigation Assistance-tjenesten og integrere den i Connect PLUS Pack. Denne funksjonen er tilgjengelig for C4, C4 X, C5, Østerrike, Portugal, Polen, Luxembourg, Sveits, Tsjekkia, Sverige, Norge, Irland, Danmark.

For Citroën er komfort en ekte signatur som går utover fysisk komfort og er avhengig av ulike innovasjoner som tilbyr en enklere, roligere og regenererende opplevelse om bord. Citroën har gleden av å presentere ChatGPT, generativ kunstig intelligens, på modellene C4, C4 X, C5 X, Berlingo, Spacetourer, Berlingo Van og Jumpy. ChatGPT, utviklet av OpenAI, er integrert i Citroëns infotainmentsystem ved hjelp av SoundHound stemme- og lydgjenkjenningssystem. Som en språkmodell for kunstig intelligens er den utviklet for å generere svar basert på dyp læring og tar et steg mot en intelligent og interaktiv opplevelse ombord for enklere hverdag.

På den ene siden forbedrer denne funksjonaliteten stemmegjenkjenningen som allerede er tilgjengelig på merkets modeller, som er enda nærmere naturlig språk og blir mer nøyaktig og responsiv. På den annen side beriker den den og gjør den til en reisefølge som er i stand til å forstå og svare på komplekse spørsmål, eller gi råd om mange forskjellige emner (fra historisk informasjon eller råd om hva du skal gjøre i byen, til oppskrifter og mange andre) . mer). ChatGPT er tilgjengelig gjennom Connect PLUS-pakken.

Forbedret stemmegjenkjenning: helt naturlig språk.

Forbedring av stemmegjenkjenning er en av hovedfordelene med ankomsten av ChatGPT. Takket være betydelige fremskritt innen naturlig språkbehandling, er stemmegjenkjenning mer nøyaktig og responsiv, slik at sjåførene kan samhandle med kjøretøyet på en naturlig og flytende måte. Sjåfører kan bruke talekommandoer til å utføre ulike oppgaver, som å justere temperaturen, navigere til destinasjonen, uten å ta øynene fra veien. Og det lar deg gå lenger og ha reelle diskusjoner og gi svar som en menneskelig assistent ville gjort på et uendelig antall generelle kunnskapsområder.

Tester utført i mai 2024 viste at det nye systemet gjør det mulig å redusere antallet noen ganger observerte misforståelser med nesten 68 % som fører til svaret «Jeg forsto ikke spørsmålet ditt». De samme testene viste at ChatGPTs nivå av flyt og interaktivitet økte bruken av stemmegjenkjenning med nesten 70 %.

Kunder kan bruke ChatGPT på samme måte som de bruker stemmeassistenten i dag. Den aktiveres på 3 mulige måter (avhengig av modell):

  • Ved å si det eksisterende vekkeordet «HELLO Citroën»
  • Ved å trykke på stemmegjenkjenningsknappen på rattet
  • Trykk på mikrofonwidgeten på midtskjermen

Bruksfall: familieledsager

Denne betydelige innovasjonen illustrerer Citroëns forpliktelse til å integrere teknologi for å forbedre ikke bare kjøreopplevelsen, men også komforten og funksjonaliteten til livet om bord. Med ChatGPT inviteres faktisk en tilrettelegger om bord. En assistent som er i stand til å gi intelligent innhold for å avklare hvert av spørsmålene kundene måtte ha. Det kan være en profesjonell person som leter etter råd om et spesifikt emne, en pensjonist som ønsker å organisere et besøk på et museum, et par som leter etter et hotell eller hvilken vin som skal gå til fisken, etc…

Bruksfeltet er uendelig og gjelder for C4, C4 X, C5. Denne nye virtuelle assistenten tilbyr et nytt nivå av interaksjon og støtte og tilpasser hvert øyeblikk tilbrakt på veien:

Utdanning og underholdning : På lange reiser gjør ChatGPT tiden i bilen til muligheter for læring og underholdning. Det tilbyr quiz og pedagogiske spill som passer for alle aldre som utforsker ulike kunnskapsområder, fra naturhistorie til klassisk litteratur. Denne engasjerende interaksjonen gjør reiser til morsomme læringsøkter som gir trygghet for foreldre og morsom intellektuell stimulering for barn.

  • «HEI Citroën»: kan du fortelle meg hvem Leonardo da Vinci var?
  • «HEI Citroën»: når levde vikingene?
  • «HEI Citroën»: hva er Château de Chambord?

Daglig støtte : ChatGPT blir et verdifullt verktøy for komfort ombord og gjør hverdagen enklere for foreldre. Enten du organiserer en handleliste, identifiserer nærmeste lekeplass, eller velger en familievennlig restaurant mens du er på farten, fungerer ChatGPT som en intelligent rådgiver.

  • «HELLO Citroën»: hva kan du besøke i Chartres med barn?
  • «HEI Citroën»: kan du gi meg 2 matideer for 10 åringer?
  • «HEI Citroën»: kan du finne meg en butikk som selger tusjer?

Fred og komfort : Ved å bidra til en avslappet atmosfære, hjelper ChatGPT med å holde freden om bord. Det kan foreslå beroligende spillelister for å roe ned en hektisk atmosfære, fortelle historier for å sovne barn i søvn under lange reiser, eller føre til avslapningssoner med familievennlige fasiliteter. Disse små detaljene gjør hver Citroën til en fredelig kokong for foreldre og et eventyrrike for barn.

  • «HEI Citroën»: hvorfor er himmelen blå?
  • «HEI Citroën»: kan du fortelle meg historien om prinsessen og dragene?
  • «HELLO Citroën»: kan du anbefale en vuggevise?

Kundereisen

For Citroën-kunder som bestilte et kjøretøy etter 3. juli 2023, er ChatGPT nå en del av Connect PLUS-pakken. Abonnementet på Connect PLUS-pakken er inkludert i prisen på kjøretøyet i en periode på 12 måneder, med mulighet for fornyelse med et abonnement til en pris av €9,90/måned. Hvis deres 12-måneders gratis prøveperiode fortsatt er aktiv, vil ChatGPT bli lagt til pakken deres uten ekstra kostnad for resten av prøveperioden. Hvis Connect PLUS-prøveperioden deres har utløpt, vil ChatGPT være tilgjengelig etter fornyelse av Connect PLUS-abonnementet.

For kunder som har bestilt et kjøretøy før 3. juli 2023, vil ChatGPT være tilgjengelig for kjøp som en on-demand-funksjon for €1,50 per måned eller €15 per år via en Connected Navigation-kontrakt.

  • – ChatGPT versjon 3.5 bruker data frem til januar 2022, så det er ingen hendelses- og datainformasjon etter den datoen.
  • – ChatGPT er integrert i din Citroën takket være SoundHound lyd- og stemmegjenkjenningssystem. Siden det er en språkmodell med kunstig intelligens, er den utviklet for å generere menneskelignende responser basert på læring, men siden det er en ny og utviklende teknologi, kan det hende at svarene eller informasjonen ikke er helt nøyaktige, korrekte eller objektive. Som med alle andre virtuelle assistenter, anbefales det å ikke stole utelukkende på den oppgitte informasjonen og å unngå å dele privat informasjon.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *