Sønnen til den norske prinsessen Mette-Marit, påvirket av alkohol og kokain, bekreftet at han angrep kjæresten sin.

Fortsetter etter reklame

Sommersesongen er ikke lett for Mette-Marit, kona til den norske kronprinsen. Mens svigerinnen hans forbereder seg på å gifte seg med en kontroversiell amerikansk sjaman i slutten av august, er hans eldste sønn Marius Borg Høiby arrestert etter voldelige handlinger. Kjæresten hans, influenceren Rebecca Helberg, anklager ham for å ha overfalt henne…

4. august ble politiet tilkalt til åstedet for en voldshendelse i en leilighet i Oslo. Fire timer etter telefonsamtalen ble Marius Borg Høiby pågrepet på en skole ved Skaugum, tjenesteboligen til moren og ektemannen. 27-åringen ble tatt med til politiets varetektscelle og løslatt dagen etter. Prinsesse Mette-Marits eldste sønn overfalt en kvinne i 20-årene og skal ha truet henne etter å ha blitt løslatt.

Det sier to anonyme kilder til det norske magasinet Se og hør at politiet hadde et lydopptak der kronprins Haakons stesønn kan høres fortelle offeret at « han vil sette fyr på klærne hennes hvis hun ikke gjør som han vil«.

Sønnen til prinsesse Mitte-Marit innrømmet fakta og ba om unnskyldning

Denne onsdagen 14. august innrømmet svigersønnen til arvingen til den norske tronen voldshandlingene gjennom sin advokat Øyvind Bratlien: «Sist helg skjedde det noe som aldri skulle ha skjedd. Etter en krangel, under påvirkning av alkohol og kokain, forårsaket jeg kroppsskade og ødela eiendom i leiligheten.»

Marius Borg Høiby fortalte deretter om sin psykiske helse og sin kamp med avhengighet.Jeg lider av flere psykiske problemer, noe som betyr at jeg har hatt og fortsatt har vanskeligheter gjennom oppveksten og voksenlivet. Jeg har lenge slitt med rusmisbruk, som jeg har fått behandling for tidligere. Jeg vil nå gå tilbake til denne behandlingen og ta den veldig seriøst. » sa han. Før du sier: » Rusbruk og mine diagnoser unnskylder ikke det som skjedde i Frogners leilighet sist søndag kveld. Jeg ønsker å ta ansvar for mine handlinger og jeg vil gi en ærlig forklaring til politiet.»

Marius Borg Høiby er født fra en tidligere fagforening og er ikke sønn av norske kronprins Haakon Magnus. I motsetning til halvsøsteren prinsesse Ingrid Alexandra (20) og halvbroren prins Sverre Magnus (18), har den unge mannen ingen offisiell offentlig rolle og er motorsykkelmekaniker.

Prinsesse Mitte-Marits eldste sønn avsluttet sin uttalelse med en offentlig unnskyldning: «Det viktigste for meg er å be kjæresten min om unnskyldning. Hun fortjente ikke det som skjedde den kvelden, og heller ikke det ekstreme presset fra norsk og utenlandsk presse som fulgte.«Han ba også familien om unnskyldning.

Bratlien sier til NRK at uttalelsen er kommet fra Borg Høiby selv og at han ikke vil kommentere den ytterligere.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *