Lyonnaisene går ned til tråden i Norge, men kvalifiserer seg til kvartfinalen

OL, som avsluttet kampen med ti mann, slapp inn uavgjort i siste sekund på SK Brann-feltet (2:2). Billetten til Europas topp 8 er fortsatt gyldig.

Olympique Lyonnais skjelver og går til slutt i stykker. Denne torsdagen holdt Rhodaniennes nordmennene SK Brann i sjakk (2-2) under den 4. dagen av C-gruppen i Champions League.

Effektiv tidlig i kampen åpnet OL raskt scoringen med Amel Majri (0-1, 7.) med en god omstart på kanten av området. Før du doblet ledelsen fra straffemerket takket være Ada Hegerbergs ro (0:2, 13.). Men skandinavene, hemningsløse og engasjerte, reduserte deretter takket være Justine Kielland (1-2, 34.), et flott skudd i øvre hjørne, som gjenopptok spenningen i kampen.

Som ledende ved pause, led Lyon på slutten av kampen etter en hard avvisning av Lindsey Horan (53.), skyldig i en morsom gest. Etter å ha ligget bakpå og til tross for to store redninger av keeper Christiane Endler, fikk Fenottes et andre mål i siste minutt, scoret av Signe Gaupset fra corner (94., 2:2).

Det er den første kampen uten seier denne sesongen for Lyon, som kvalifiserte seg til kvartfinalen mot St Polten og Slavia Praha for to dager siden. På den annen side må Sonia Bompastors spillere vente til 2024 for å sikre seg førsteplassen i gruppe B, som blir liggende i lommen i lange minutter i kveld.