Coca-Cola i Nederland og Too Good To Go går sammen for å bekjempe avfall

20. november 2023 kunngjør Rotterdam – Coca-Cola i Nederland og Too Good To Go sitt samarbeid i dag. Siden slutten av fjoråret har Too Good To Go – den største markedsplassen for matoverskudd i verden – tilbudt magiske pakker levert hjem til deg. Med dette konseptet kan forbrukere bestille en magisk pakke via appen og få den levert hjem med PostNL. Dette er emballasje med ulike produkter fra produsenter som av ulike årsaker ikke lenger kan leveres til leverandører, men som likevel har tilstrekkelig lang holdbarhet for forbrukeren. Fra nå av er også noen Coca-Cola-produkter inkludert.

Det permanente samarbeidet følger en pilot som ble lansert i mars 2023, og tilbyr 7000 Fuze Tea-produkter og 3300 Sprite-produkter. Eva Amsterdam, Sustainability Manager hos Coca-Cola Europacific Partners, forklarer: «Etter et vellykket pilotprosjekt er vi glade for å offisielt jobbe med Too Good To Go og bruke deres innovative magiske pakker.» Som produsent verdsetter vi alltid avfallsforebygging. Dette er allerede veldig lavt, men slik kan vi redusere det ytterligere. Med Too Good To Go som nå leverer magiske pakker direkte hjem til deg, kan folk nyte produktene våre på en tilgjengelig måte som ellers ikke ville vært tilgjengelig i butikkene.»

Geertje Zeegers, landdirektør i Too Good To Go Nederland: «Noen av brusene som produseres havner aldri i supermarkedshyllene, for eksempel på grunn av lovbestemmelser om utløpsdatoer. Det er synd, og hvis du inkluderer disse i de magiske pakkene, kan de brukes opp i tide. Vi er derfor veldig glade for at vi kan motvirke dette avfallet sammen med Coca-Cola.»

Magisk pakke
Too Good To Go-appen lar deg reservere produkter som ellers ville blitt kastet og hente dem på en nærliggende restaurant, bakeri eller supermarked. En ny funksjon er lagt til siden i fjor; Bestill og lever en pakke hjem til deg med produkter som ikke lenger kan tilbys gjennom vanlige kanaler. Dette muliggjør landsomfattende dekning: folk som bor langt unna deltakende steder eller ikke finner praktiske hentetider, kan nå bestille pakker via appen og få dem levert hjem med PostNL.
(PvWK)

Om Coca-Cola i Nederland
«Coca-Cola består av flere selskaper i Nederland. Coca-Cola Nederland er en del av The Coca-Cola Company-gruppen. The Coca-Cola Company og dets datterselskaper eier varemerkene. Du er ansvarlig for forbrukermarkedsføring og basiskonsentratet til drikkene som selges til Coca-Cola Europacific Partners Nederland. Coca-Cola Europacific Partners Nederland produserer, distribuerer og/eller selger Coca-Cola, Coca-Cola Zero Sugar, Coca-Cola Light, Fanta, Sprite, Aquarius, Minute Maid, Chaudfontaine, Monster*, Fernandes*, Capri-Sun*, Finley, Fuze Tea og Royal Bliss. Til sammen står disse merkene for mer enn ni millioner drinker per dag i Nederland. Coca-Cola fortsetter å optimalisere porteføljen sin, fra å redusere sukker i drikkene til å introdusere nye innovative produkter. De jobber også for å redusere innvirkningen på miljøet ved å fylle på vann og oppmuntre til resirkulering. Coca-Cola Nederland og Coca-Cola Europacific Partners sysselsetter mer enn 745 personer på to lokasjoner i Nederland. Fra Merkede merker tilhører ikke The Coca-Cola Company-gruppen. For mer informasjon om Coca-Colas aktiviteter i Nederland, vennligst besøk:www.cocacolanederland.nl

.

(Kilde: Coca-Cola)
Om Too Good To Go «Too Good To Go er et sertifisert B-Corp-selskap med sosial innvirkning med et oppdrag om å inspirere og styrke alle til å stå sammen mot matsvinn.» Too Good To Go-appen er verdens ledende markedsplass for overskuddsmat. Gjennom sin markedsplass kobler Too Good To Go mer enn 80 millioner brukere sammen med mer enn 140 000 partnere for å spare usolgt mat i lokale dagligvarebutikker, kaffebarer, bakerier, restauranter og mer. Siden lanseringen i 2016 har Too Good To Go spart mer enn 250 millioner måltider, tilsvarende mer enn 500 000 tonn CO2. Selskapet opererer for tiden i Europa (Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Danmark, Spania, Italia, Portugal, Sveits, Sverige, Belgia, Polen, Nederland, Østerrike og Norge); og Amerika (Canada og USA). Ytterligere informasjon påtoogoodtogo.com

eller Too Good To Go B Corp-profilen.»

(Kilde: To Good To Go)

smith

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *