ČSL – M. Jurečka (KDU-ČSL): Vi må også tenke på å sikre tilstrekkelige pensjoner og den fremtidige generasjonen pensjonister

Arbeids- og sosialministeren Marian Jurečka (KDU-ČSL) ble spurt om det aktuelle spørsmålet om pensjonsreform i et intervju med CNN Prima News. I intervjuet tok han for eksempel opp opposisjonens påstander om at regjeringen ønsker å «behandle» pensjonister først og fremst ved å heve pensjonsalderen og bremse pensjonsveksten.


«Opposisjonen, som kritiserer dette, kunne ha laget pensjonsreformen i henhold til deres ideer, dessverre presenterte de ingenting, dessverre gjorde de ingenting.» Ministeren svarer på omskrivningen av opposisjonens uttalelse fra moderator Petr Suchona. Det følger en rekke argumenter til forsvar for pensjonsreformen, der Marian Jurečka blant annet argumenterer for at denne mekanismen har som oppgave å sikre relevante, ja, tilstrekkelige pensjoner for fremtidige generasjoner av seniorer.

«På den annen side er reformen veldig positiv, for eksempel i måten den verdsetter foreldreskap på, når mødre eller foreldre som dedikerer seg til å oppdra barna sine, eller folk som dedikerer seg til å ta vare på en kjær, eller enkemenn. «For eksempel, de som aldri vil bli straffet igjen og enker vil få mer støtte er alle inkludert i pensjonsreformen, så det er også veldig viktige, positive forslag.»

Mer Her.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *