Jeg organiserer bryllupsfeiringer, samler nygifte

Publisert:

10252


Forfatter: Borislav Radoslavov

Jeg har vært sanger i Marokko, i Norge og på båter, jeg er krevende, jeg er ikke lett å komme overens med

«Jeg skal forrette bryllup. Foran meg og foran gjestene signerer de nygifte bryllupsløftene sine. Selvfølgelig er det for moro skyld og litt falskt, jeg flytter ikke registraren.»

Dette er hva den vakre Boyana Karpatova fra «Voice of Bulgaria» avslørte til «Bulgaria Dnes». Gotse Delchev-sangeren fortsetter kampen i musikkrealityshowet, etter å ha blitt stjålet fra Ivan Lechev i vokaldueller og sluttet seg til laget hans.

«Livet i regionen vår er yrende, det er hyggelig. Med arbeidet vårt er vi hele tiden på veien. En dag i Sofia, så i Varna, så på den andre siden. Her har vi full hvile,» sier Boyana, som definerer seg selv som en fighter, målbevisst og en stor drømmer.

Musikk følger sangerens hele liv.

«Som barn holdt jeg konserter til bestemødrene mine, de var mitt mest hengivne publikum. Etter 7. klasse flyttet jeg til den daværende kunstskolen i Dimitrovgrad, hvor jeg begynte å studere i en profilert klasse med popsang. Musikk er en genet i familien min, der det er fremtredende klarinettister, tanten min er operasanger i USA og søsteren hennes er pop- og jazzsanger, avslører Karpatova.

Etter å ha fullført videregående spesialisert utdanning, returnerte Boyana til hjemlandet Gotse Delchev. Han bestemmer seg for å stå ansikt til ansikt med yrket og ikke fortsette studiene.

«Jeg begynte å jobbe på restauranter. Senere var jeg sanger i Marokko, Norge og andre land. Vi reiste med båt, vi var også på land. Vi byttet reisemål hver tredje måned. Jeg har sunget pop, jazz, rock, country, world … kjente sanger. Jeg fremfører også folklore, fordi jeg ble ammet av folkemusikk», røper den strålende sangeren.

Ektemannen Petar Moskov har alltid vært Boyanas høyre hånd.

«Han er en koreograf av folkedanser og en danser. Vi opptrer sammen og jeg spør ham om alt, fordi hans mening er viktig for meg. Han er en profesjonell og han gir alt. Vi har en vakker 8 år gammel datter,» Zara , hvis bestemødre ofte tar seg av på grunn av våre forpliktelser, men hun forstår oss. Et ekstremt kunstnerisk og musikalsk barn, sier Boyana Karpatova.

Utøveren er en ivrig patriot.

«Jeg elsker Bulgaria veldig høyt. Jeg er ekstremt heldig som er født på dette lille stykket land, men med slike dyrebare mennesker. Vi ønsker å være sunne, å ha fred og kjærlighet i familiene våre, tro for alle,» sier en annen. Boyana, 35, men innrømmer også at hun har sine egne særtrekk: «Det er ikke lett å leve med meg, for jeg er veldig krevende og jeg tar sjelen din ut med bomull».

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *