Jeg vet alt som gis til et barn uten å bekymre meg for helsen deres

Anthony Ivanov lanserte en rekke anklager mot svømmeforbundet gjennom et innlegg på Facebook. Han avventer den endelige og begrunnede avgjørelsen fra Idrettens voldgiftsdomstol om årsaken til at han ikke ble oppdaget under antidopingkontrollen.

På grunn av tidligere angrep ble han overlevert til forbundets disiplinærkommisjon for å ha undergravd hans prestisje. Her er hva Anthonys melding sier:

«Jeg vil informere om at jeg ikke får delta i CHARITY MARATON til fordel for kreftpasienter 16. juli.

Det er selvsagt helt greit å få sprøyter og mye annet, men det er ikke greit å gå og støtte folk i nød.

Dere er latterlige, jeg kan ikke engang trene med laget mitt på grunn av en kvinne som ville at jeg skulle bli straffet fordi jeg var veldig kjent.

BFPS- Du klarte å ydmyke deg enda mer med dine åpenbare suksesser etter tilbakekomsten av VS og NV til ledelsen av landslaget, og vet du at det var han som ringte meg for 2 år siden for å fortelle meg alt du har gjort og alt jeg vet fortsatt alt du gir til et barn uten å bekymre deg for helsen hans, men bare for din fordel og for å få rumpa ut av låven?

Det kommer en podcast på bTV Sport snart, og alle vil vite alt om deg, hvis du ikke sørger for at jeg ikke kan snakke fullt ut innen den tid.

Du har ødelagt psyken min de siste 5 årene siden jeg nektet å bli i Bulgaria og bestemte meg for å reise til USA. Gjorde du ikke det samme med de andre som dro til USA? Du ønsker å holde alle på sentralisert trening og få dem på «programmet» for å svømme fort selv om du bruker treningsøktene til min amerikanske trener som jeg ga deg.

Hold denne gutten her, for hvis han går også, vil de avsløre deg for hvilke kjemikere dere alle er.
Dette er min siste artikkel om hele dette sirkuset. Jeg ønsker ikke å forholde meg til dette lenger.»

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *