Munipolis tilbyr institusjoner en alarmvarslingstjeneste. Den bruker SMS-meldinger, den største fordelen er nummerfiltrering – MobilMania.cz

Munipolis Communication Service, etter å ha godkjent bruken av Cell Broadcast i går for å informere beboere direkte på mobiltelefonskjermer, har besluttet å tilby en ny alarmmodustjeneste på ikke-kommersiell basis, støttet av ulike institusjoner som: For eksempel skoler, sykehus eller kontorer.

Løsning den er ikke ment som en erstatning for det kommende varslingssystemet i krisesituasjoner, men snarere komplementet i tilfelle varsler må filtreres. For eksempel slik at de ikke kommer til angriperens telefon, som kan reagere uventet når de leser advarselsmeldingen.


Munipolis Alarm kan varsle via mobilappvarsling, levert tekstmelding, e-post eller talemelding. Det er ment å være et komplementært system til cellekringkasting for institusjoner hvor nummerfiltrering er viktig

Munipolis-tjenesten (tidligere kalt Mobile Radio) feirer tiårsjubileum i år. For to år siden utvidet tjenesten sitt nettverk til å inkludere advarsler om ekstremvær eller forverret luftkvalitet. Plattformen er avhengig av en direkte forbindelse til byer og kommuner, som kan dele informasjon direkte med telefonene til registrerte borgere via Munipolis. Hvis du har en, kan du sette opp flere forskjellige informasjonskanaler avhengig av alvorlighetsgraden. Det er for tiden nesten en million telefonnumre registrert for tjenesten.

For institusjoner som bruker prosjektet er det tilstrekkelig å bare vedlikeholde en database med kontakter til ansatte, studenter og potensielle besøkende, til hvis nummer det sendes en advarsels-SMS ved problem. Munipolis-systemet kan sende 80 SMS-meldinger per sekund, eller 4800 tekstmeldinger per minutt. SMS-meldinger er underlagt et gebyr og koster omtrent 1 CZK. Systemet kan også sende varsler til mobilapplikasjoner, e-post eller talemeldinger.

Statlige institusjoner kan bruke alarmtjenesten på ikke-kommersiell basis, det vil si for omtrent en tidel av prisen. SMS-prisen forblir den samme, men den månedlige lisensavgiften reduseres fra fem tusen til fem hundre, som dekker utgifter til drift av tjenesten, databasevedlikehold og teknisk support.

Slik fungerer Munipolis:

Kilde: Mobil

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *