Topdesk flytter til bybygningen i Delft

Det Delft-baserte programvareselskapet Topdesk har signert en tiårskontrakt om å leie et urbant kontorlokale på Westlandseweg 40 i Delft. Selskapets hovedkontor er fortsatt i Torenhove på Martinus Nijhofflaan, også det i Delft. Flyttingen er planlagt til januar 2018.

Rådet har vedtatt å gi et investeringslån for å gjøre bygget egnet for utleie til programvareselskapet. En talsperson for Topdesk sier at det nye bygget, som tidligere huset Delft-administrasjonen, oppfyller selskapets ambisjoner. «Vi gjør store fremskritt når det gjelder plass.» Vi har nå rundt 3.800 kvadratmeter, vi flytter til 5.100 kvadratmeter. Det er også mange fasiliteter, det er vakkert utført og gir mange muligheter for fleksibelt arbeid. I tillegg kan vi styrke vår identitet ytterligere i det nye bygget.»

Delft kommune ønsker til syvende og sist å selge kontoret som ligger over brannstasjonen på Westlandseweg. Siden bygget som heter De Rode Haan nå er nesten fullt utleid, er eiendommen attraktiv for (internasjonale) investorer. Dette er fordi salg ved utleie oppnår en høyere verdi enn salg når tomt.

Norge

Nyheten om flyttingen til Delft kommer kort tid etter nyheten om at tjenesteleverandøren åpner kontor i Norge. Med det nye kontoret i Oslo har selskapet tolv avdelinger i ti land. Det norske kontoret vil jobbe tett med kontoret i Danmark. Leverandøren ønsker å utvide sine aktiviteter i Skandinavia ytterligere.

I tillegg til hovedkvarteret i Delft, har Topdesk kontorer i London og Manchester (England), Antwerpen (Belgia), Ballerup (Danmark), Budapest (Ungarn), Kaiserslautern og Augsburg (Tyskland), Orlando (USA) og Toronto (Canada) . ), São Paulo (Brasil) og nylig også i Oslo (Norge). Selskapet har 550 ansatte og mer enn fire tusen kunder. Topdesk hjelper deg med å støtte organisasjonsomfattende prosesser som varslingsadministrasjon, ressursadministrasjon og arbeidsflytadministrasjon.

smith

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *