Hvis du drikker eplecidereddik for vekttap og for helsen din, MÅ du lese dette:

Å drikke eplecidereddik før måltider bidrar til å bekjempe diabetes, stimulerer fordøyelsen, kontrollerer appetitten og hjelper til med å smelte fett og overflødig vekt. Hvis du vurderer å begynne å innta denne drinken, les teksten nedenfor.

Eplesyre har evnen til å bremse aldring, fremme regenerering av leveren og andre organer, støtte helsen til det kardiovaskulære systemet, senke blodtrykket, regulere blodsukkeret, eliminere dårlig ånde, lindre fordøyelsessykdommer, beskytte mot osteoporose. .

Eplesyre må selvfølgelig fortynnes på forhånd, da det kan gi tannemaljeproblemer, samt spiserørs- og mageproblemer. Bare løs opp en spiseskje cidereddik i et glass vann, 20 minutter før et måltid. Det er best å bruke rå, uraffinert eplecidereddik (enda bedre – hjemmelaget) siden den inneholder uvurderlige enzymer.

Eplesyre kan sies å være en av de sunneste matvarene på planeten. Et stort antall mennesker bruker denne kraftige ingrediensen ikke bare i kostholdet, men også for å behandle mange plager. Oftest brukes eplesyre til vekttap.

slankende eplecidereddik

Det brukes også til å forbedre tarmmikrofloraen og løse visse fordøyelsesproblemer. Eplesyre inneholder mange sunne næringsstoffer, og derfor bør nesten alle inkludere den i sitt daglige kosthold.

Men det er ting du trenger å vite om denne supersunne maten (eller drikken, avhengig av hva du foretrekker). Vi skal liste opp helsegevinstene først, og i resten av teksten kan du også lese hvem som ikke bør innta eplesyredrikken og hvorfor.

Fordeler med eplecidereddik

HELSEFORDELER AV EPLEDIK:

Først av alt bør du vite at eplecidereddik inneholder eddiksyre. En fersk studie av forskere i Japan fant at eddiksyre kan bidra til å kontrollere høyt blodtrykk og redusere kroppsfettakkumulering.

En annen nyere studie av en gruppe europeiske forskere undersøkte de positive effektene av natriumacetat og eddiksyre på blodsukker og andre biologiske responser hos friske individer.

Eplesyre har anti-kreft egenskaper. En studie av eksperter i Kina fant at regelmessig inntak av eplesyre reduserer risikoen for spiserørskreft. Det er også observert redusert risiko for blærekreft.

Eplecidereddik fungerer også som et kraftig desinfeksjonsmiddel og bakteriedreper. Hvis du har en soppinfeksjon eller annen hudinfeksjon, kan et eplesyrebad være svært nyttig for å behandle det.

eplecidereddik for huden

Du bør også vite at eplesyre er en kraftig ingrediens som kan redusere dårlig kolesterol og forebygge hjerte- og karsykdommer. Medisinske eksperter hevder at det er eplesyre som anbefales som et naturlig middel for å redusere dårlig LDL-kolesterol, fordi den inneholder klorogensyre, som hindrer opphopning og krystallisering i blodet. Et balansert kosthold anbefales også for å holde LDL-nivået lavt.

NÅR BØR DU IKKE FORTRUKE EPESYRE?

Alle må være forsiktige med nesten alle ingredienser, inkludert eplesyre. Alt overdreven og for langvarig kan være skadelig. Ikke alle kan spise denne maten, spesielt til enhver tid. Folk som ikke bør konsumere eplesyre er:

Personer med blærekreft og de med osteoporose kan konsumere det, men bare i minimale mengder. Dessuten:

ta eplecidereddik

Gravide kvinner og ammende mødre

Medisinske eksperter sier at det ennå ikke er klart hvordan eplesyre virker i kroppen, men det som er kjent er at det kan skade embryoer og babyer. Det anbefales derfor ikke til gravide og ammende kvinner.

Diabetikere

Du bør også vite at personer med begge typer diabetes, men spesielt type 1 diabetes, bør unngå eplesyre fordi det kan påvirke lavere blodsukkernivå. Eksperter bemerker at insulin også kan senke kaliumnivået i blodet, og eplesyre har samme egenskap.

Så hvis insulin og eplesyre tas samtidig, kan det føre til svært lave kaliumnivåer og dermed forårsake hjerte- og blodtrykksproblemer.

Forsiktig: Personer som tar følgende medisiner: Digoksin (Lanoxin), Klortiazid (Diuril), Klortalidon (Thaliton), Furosemid (Lasix), Hydroklortiazid (HCTZ, opticare, Microzide) bør også være forsiktige!

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *