Musikk er et gen i familien min, der det er eminente klarinettister, tanten min er operasanger i USA – Vestnik STRUMA

«Jeg arrangerer bryllupsfester. Foran meg og foran gjestene signerer de nygifte bryllupsløftene sine. Selvfølgelig er det laget for latter og litt fiktivt, jeg erstatter ikke den statlige offisielle sivile. Dette er hva de vakre Boyana Karpatova fra «The Voice of Bulgaria» avslører for «Bulgaria Today».Sangeren fra Gotse Delchev fortsetter kampen i det musikalske realityprogrammet, etter å ha blitt stjålet fra Ivan Lechev under vokaldueller og sluttet seg til laget hans.

«Livet i regionen vår er yrende, det føles bra. Med arbeidet vårt er vi konstant på veien. En dag i Sofia, så i Varna, så på den andre siden. Her har vi full hvile,» sier Boyana, som definerer seg selv som en fighter, en stor drømmer og en stor drømmer.

Musikk følger sangerens hele liv.

«Som barn ga jeg konserter til bestemødrene mine, de var mitt mest hengivne publikum. Etter 7. klasse flyttet jeg til Dimitrovgrad kunstskole, hvor jeg begynte å studere i en profilert klasse med popsang. Musikk er et gen i min familie, der det er eminente klarinettistar, min tante er operasanger i USA og søsteren hennes elsker pop- og jazzsang,» avslører Karpatova.

Etter å ha fullført videregående spesialisert utdanning, returnerte Boyana til hjemlandet Gotse Delchev. Han bestemmer seg for å stå ansikt til ansikt med yrket og ikke fortsette studiene.

«Jeg begynte å jobbe i restaurantbransjen. Senere var jeg sanger i Marokko, Norge og andre land. Vi reiste med båt, vi var også på land. Vi byttet reisemål siden var tre måneder gammel. Jeg har sunget pop, jazz, rock, country, verdenskjente sanger. Jeg driver også med folklore, fordi jeg ble født med folkemusikk», røper den strålende sangeren.

Ektemannen Petar Moskov har alltid vært Boyanas høyre hånd.

«Han er koreograf og folkedanser. Vi deltar på forestillinger sammen, og jeg spør ham om alt, fordi hans mening er viktig for meg. Han er en profesjonell og gjør sitt beste. Vi har en fantastisk datter på 8 år, Zara, som ofte blir overvåket av bestemødrene på grunn av våre forpliktelser, men hun forstår oss. Et usedvanlig kunstnerisk og musikalsk barn, sier Boyana Karpatova.

Utøveren er en ivrig patriot.

«Jeg elsker Bulgaria veldig mye. Jeg er ekstremt heldig som er født på dette lille stykket land, men med så dyrebare mennesker. Vi ønsker å være sunne, å ha fred og kjærlighet i familiene våre, tro mot alle,» sier Boyana, 35, men hun innrømmer også at hun har sine egne særtrekk: «Det er ikke lett å leve med meg, for jeg er veldig krevende og jeg vil rive sjelen din ut med bomull».

Kommenter med Facebook

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *