Sangeren Miro hadde alvorlige helseproblemer

I flere år hadde musikeren klaget over problemer med skjoldbruskkjertelen, som fungerte for raskt. Dette fører til takykardi, svimmelhet og øyeproblemer som blir mer alvorlig over tid.

Derfor har han ikke tatt av seg de mørke brillene i det siste.

Det var skjoldbruskkjertelproblemene, og ikke den plutselige oppvåkningen til et nytt liv, som presset Miro til å redusere alkoholforbruket betydelig og slutte med narkotika, skriver «Weekend». Sykdommen dukket opp for noen år siden, da sangeren plutselig gikk ned i vekt. Den raske endringen i utseendet hans, selv om det var positivt fra et estetisk synspunkt, skyldtes ikke bare hans sportsregime og moderate kosthold, men fremfor alt hans helseproblem.

Det er kjent at det akselererte arbeidstempoet til skjoldbruskkjertelen fører til veldig raskt vekttap og en generell akselerasjon av alle prosesser i kroppen. Denne tilstanden er ekstremt skadelig for hjertet. Dette problemet korrigeres vanligvis med medisiner eller kirurgi, men Miró håpet å bli bedre gjennom kosthold, naturlige behandlinger og en sunn livsstil. Så langt har det ikke fungert.

Fordi sykdommen er mest synlig i svulmende øyne, tar han sjelden av de mørke brillene som skjuler dem i disse dager. Selv under reklamefotografering av «The Voice of Bulgaria» bruker sangeren alltid mørke briller, fordi ellers ville alle legge merke til endringen i utseende på grunn av sykdommen. Blir han fotografert for sosiale medier uten briller, er han veldig nøye med lyssettingen og vinkelen på bildene slik at forandringen i ansiktet ikke er synlig.

Miro trodde bestemt at han kunne bli helbredet med Guds hjelp. Han er en troende kristen og fortalte for en tid siden at faren og moren hans opplevde forferdelige helseproblemer, men var i stand til å overvinne dem. Faren hans ble diagnostisert med kreft, men han mistet ikke troen og så langt har han det bra. Sangerens mor fikk hjerneslag. Hun ble også helt frisk. Denne lykkelige utviklingen av hendelser i livet til foreldrene hans for sønnen er et bevis på at Gud eksisterer og hjelper. Derfor håper han på sin side å få hjelp og kjempe mot sykdommen.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *