Her er hvor du kan plassere et laurbærblad i hjemmet ditt for å tiltrekke kjærlighet, helse og penger

Vi er villige til å satse på at du definitivt har undervurdert mulighetene til dette verdslige krydderet.

Du vil bli overrasket, men laurbærbladet skjuler mange hemmeligheter. Dens evner er ikke begrenset til matlaging, og bare noen få privilegerte kjenner noen av egenskapene. I dag vil vi avsløre hemmelighetene til laurbærbladet, som de fleste av oss ikke vet sikkert.

Hva er de nyttige egenskapene til laurbærblad – liste

Laurbærblader er en ekte «vitaminbombe» fordi de inneholder mye vitamin A, B og PP, samt kalium, kalsium, mangan, jern. I tillegg inneholder laurbærblad eteriske oljer.

Interessant nok ble de fordelaktige egenskapene til laurbærblad verdsatt for hundrevis av år siden. I en tørr og frisk tilstand er dette krydderet i stand til å friske opp luften ved å nøytralisere ubehagelige lukter. Eteriske oljer fra bladene er mye brukt i medisin og kosmetikk.

Dette krydderet inneholder selen, et sporelement som bidrar til normalisering av bekkenorganene. Derfor er laurbærblad for kvinner spesielt viktig.

Laurbærbladet har imidlertid også mer magiske egenskaper. La oss snakke om det mer detaljert.

laurbærbladpute

Hvorfor trenger du et laurbærblad på soverommet

Spirituelle utøvere er imponert over dette tipset, og nå vil du også vite det. Prøv å ta med et laurbærblad inn på soverommet, brenn det eller legg det under puten. Esoterikere hevder at resultatet er umiddelbart merkbart. Dette ritualet vil bidra til å rense auraen, forårsake profetiske drømmer, normalisere søvn og forvise mareritt.

Før du legger på et laurbærblad, anbefaler eksperter å stille inn det positive, bli kvitt dårlige følelser og tanker og meditere.

Ritualet med å brenne laurbærblad på soverommet er spesielt nyttig. Det har ikke bare magiske, men også medisinske formål. Du mistenker ikke engang hvilke sykdommer laurbærblad kurerer. Det antas at røyken fra dette krydderet er i stand til å forhindre epileptiske anfall, har en positiv effekt på luftveiene og unngår også depressive lidelser.

Hvordan laurbærblad hjelper til å gi ønsker

I noen esoteriske praksiser anses laurbærbladet som så energisk sterkt at det kalles en magiker som gir ønsker. For å gjøre dette bruker de et spesielt ritual: du må skrive ønsket ditt på et laurbærblad og deretter brenne det mens du tenker på drømmen din.

Eksperter sier at det magiske krydderet vil hjelpe ønsket til å gå i oppfyllelse.

brennende laurbærblad

Fordelene med laurbærblad for kjærlighet

For et elskende par er det også et magisk ritual med et laurbærblad. I følge eldgamle tro, før bryllupet, bør det nygifte paret suge tre laurbærblader i appelsinolje. Disse arkene må oppbevares i huset der den unge familien skal bo. Dette vil bringe velstand, gjensidig forståelse og evig kjærlighet i familien.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *