Acibadem City Clinic med en spesiell kampanje i anledning måneden dedikert til menns helse

I november måned Acibadem City Clinic vil igjen rette alles oppmerksomhet på menns helse og viktigheten av rask forebygging.

Acibadem City Clinic vil gjenta fjorårets suksess ved å samle PFC Levski og PFC CSKA i en vennskapskamp under tittelen «United for å ta vare på menns helse». Side om side vil leger fra de tre medisinske institusjonene – Acibadem City Clinic UMBAL Tokuda, Acibadem City Clinic UMBAL Cardiovascular Center og Acibadem City Clinic UMBAL Mladost, samt noen av de mest populære ansiktene til Levski- og CSKA-lagene, komme sammen for å fremme personlig utvikling. ansvar for helse og å ta vare på den. Vennskapskampen finner sted 10. november bak lukkede dører og sendes direkte på sosiale nettverk.

Dessverre er menns helse fortsatt et tabubelagt emne for mange medlemmer av det sterkere kjønn. Til tross for informasjonskampanjer og tilgjengelige forebyggingsalternativer, er et stort problem blant menn fortsatt å nøle med å gå til urologen.

Til i dag sier leger at et stort antall menn fortsatt er redde for å innrømme urologiske lidelser, noe som avskrekker dem fra å søke lege i tide. Anbefalinger fra spesialister på området er at alle menn over 50 år bør undersøkes minst en gang i året av urolog og at de med familieansvar bør starte regelmessige undersøkelser fra fylte 45 år.

Pasienter anbefales vanligvis å ta en PSA-test (prostata spesifikt antigen) og det gjennomføres en undersøkelse for å utelukke muligheten for prostatakreft – den vanligste maligniteten hos menn, som er fullstendig helbredelig når den oppdages tidlig i sykdommen.

I praksis av leger er det bevist at forebygging fortsatt er den beste behandlingen.

Informasjonskampanjen vil fortsette ut november måned. Acibadem City Clinic mener at å oppmuntre pasienter til å ta et ansvarlig skritt mot sin helse og rettidig forebygging er den eneste sikre måten å forebygge alvorlige sykdommer på lang sikt.

For mer informasjon og planlegge en forebyggende eksamenring *5544.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *