Nefrologen prof. Boris Bogov er den nye direktøren for Alexandrovsk sykehus – Helse

Foto: http://www.alexandrovska.com

Nefrologen prof. Boris Bogov er den nye direktøren for Alexandrovsk sykehus, rapportert av det medisinske institusjonen.

Professor Bogov etterfølger professor Dimitar Bulanov, som ble valgt til dekan ved Det medisinske fakultet ved Sofia Medical University for en uke siden, som administrerende direktør for den medisinske institusjonen.

Professor Boris Bogov ble uteksaminert fra Sofia Medical Academy. Han har spesialisert seg på indremedisin og nefrologi.

Han er president for BLS Society of the Medical Institution og generalforsamlingen ved Det medisinske fakultet ved det medisinske universitetet i Sofia.

Professor Bogov er hovedkoordinator for Fagrådet på spesialiteten «nefrologi» overfor helseministeren. Han har mer enn 20 års erfaring innen indremedisin og nefrologi, samt ultralyddiagnostikk av abdominale organer og overflatestrukturer.. Han spesialiserte seg i Frankrike, Japan, USA og Norge.

Professor Bogov er visepresident i Bulgarian Scientific Society of Nephrology, Dialyse and Transplantation og er medlem av mange bulgarske og utenlandske vitenskapelige foreninger.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *