«Dating» viser, en ny strøm av strømmeplattformer

(ETX Daily Up) – Kjærlighet er overalt og spesielt på skjermene våre. Datingshow er populære på strømmeplattformer, som alle er avhengige av kjendiser for å bringe disse programmene tilbake på moten.

Nabilla Vergara i Frankrike, Sarah Hyland og Kamie Crawford i USA. Disse kjendisene har gått med på å være vertskap for «dating»-show for strømmeplattformer. Det er en god måte å gjenopprette glamouren og troverdigheten til disse programmene, som lider av et dårlig rykte og ofte assosieres med «søppel-TV».

Prime Video har nok en gang stolt på Nabilla Vergara for å være vertskap for et helt nytt datingshow basert på astrologi med «Cosmic Love». Tilgjengelig fra fredag ​​6. januar 2023 tilbyr «datingshowet» fire unge single kvinner som representerer de fire elementene sjansen til å møte tolv kandidater som representerer de tolv stjernetegnene. Den franske influenceren promoterte åpenbart showet hennes på sosiale medier, og det fungerte! På Instagram, tilhenger publisert i Reel-format har mer enn syv millioner visninger.

Prime Video har allerede satset på den tidligere reality-TV-utsøkeren for å presentere showet sitt «Love Island», et show der single er gruppert sammen i en øde øyvilla for å finne kjærligheten. Franchisen har reist verden rundt og sendt i over 26 land, fra Storbritannia til USA til Australia, Tyskland, Spania, Polen, Sør-Afrika, -Bas, Norge, Hellas, Finland og til og med Sverige. Konseptet, som ble lansert i Frankrike på Prime Video i 2020, vil endelig komme tilbake til W9, som kanalen annonserte i slutten av desember. De har foreløpig ikke offentliggjort navnet på verten.

I USA landet franchisen på Peacock etter å ha blitt sendt på CBS. I spissen finner vi skuespillerinnen til filmen «Moderne familie«, Sarah Hyland, som var vertskap for den siste sesongen i juli 2020. En veldig populær skuespillerinne som også dukket opp som Peacock i «Pitch Perfect: Bumper in Berlin» (desember 2022), serie avledet fra «Pitch Perfect» franchisen, bidro også til populariteten til «Love Island» på sosiale nettverk.

Til og med nylig var det Paramount+ som bestemte seg for å gå inn i kjærlighetens parade med «Are You The One?» Showet tilbyr 22 single menn og kvinner sjansen til å finne deres perfekte match blant kandidatene. Målet deres? Finn alle de perfekte kombinasjonene på en gang for å vinne jackpotten. Kamie Crawford vil være vertskap for «datingshowet» som er planlagt til 18. januar 2023. Programlederen er godt kjent for MTV-seere ettersom hun er vertskap for showet «Catfish» sammen med Nev Schulman.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *