Apple planlegger: nye kort kommer til Norge, Finland og Sverige

Apple har allerede lagt til nye, mer detaljerte kart til sin Maps-app i flere land, inkludert Frankrike. I dag er det Norge, Finland og Sverige som står for tur.

«Kart er den beste måten å utforske og navigere verden på samtidig som du beskytter personvernet ditt. Vi er glade for å gjøre denne opplevelsen tilgjengelig for enda flere brukere med de nye funksjonene vi lanserer i dag.», han sa Eddy Cue, Apples visepresident for tjenester. «Kart har blitt fullstendig redesignet, med bedre navigasjon, flere detaljer og mer nøyaktig stedsinformasjon. Den inkluderer også flotte funksjoner som bare Apple kan tilby, inkludert 360° visning og naturlig språkveiledning. Nå er det enklere enn noen gang å finne spennende steder og komme dit du vil.».

De nye kartene i Apple Maps gir mulighet for mye mer detaljer enn før. Du bør vite at Apple tidligere har vært avhengig av tredjepartsdata. Gruppen bestemte seg da for å lage sin egen database, som igjen ga mer informasjon og en bedre visuell representasjon.

Når det er sagt, er mange land allerede kvalifisert for disse nye kortene. Vi finner Frankrike, Belgia, USA, Storbritannia, Canada, Irland, Portugal, Italia, Tyskland, Australia, New Zealand, Singapore og mer.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *