CNN Prima NEWS har endret grafikken og ringetonene til nyhetssendingene

Vi har lenge visst at på CNN Prima NEWS-sendingen ønsker vi ikke bare strengt å forklare hva som skjer, men vi ønsker å forklare seerne hvorfor det skjer og, viktigst av alt, hvordan det vil påvirke livene deres. «Det er derfor vi har dedikert de siste månedene til grafisk design av nyhetssendingene våre,» sa Tom Vojek, nyhets- og journalistikkredaktør i CNN Prima NEWS.

Ifølge ham ønsket Clem at grafikken skulle være klarere, tydeligere og mer synlig for jenter. «For å kunne presentere og forklare kompliserte emner på en tiltalende måte, men som har en betydelig innvirkning på livene våre,» la Vojek til.

Det nye grafiske konseptet er basert på konseptet som brukes av CNN Prima NEWS for polske valgspesialiteter. De forsøkte også å utnytte amerikanske CNNs ekspertise for å maksimere potensialet til det moderne to-etasjers nyhetsstudioet.

«Vi tar nyhetene fra naturen og reflekterer deres behov og problemer som påvirker deres daglige liv. Imidlertid er de plassert i en global kontekst ved hjelp av state-of-the-art teknikker, som vi jevnlig diskuterer med våre kolleger på CNN,» la Vojek til.

Han la til at seerne vil se de fulle fordelene og mulighetene ved denne forbindelsen under sendingen dedikert til det amerikanske presidentvalget. Men det vil også bli tungt integrert i våre daglige nyheter og andre spesialprosjekter, lovet redaktøren.

Den grafiske nyvinningen vil også vises i spesialannonser i løpet av sommerens supervalgår.

Nå kan seerne imidlertid først se en ny logo og et nytt konsept fra studioet i hovednyhetsprogrammet Main, som nå viser den futuristiske klokken.

En betydelig endring i grafikken og studiekonseptet inkluderer også den kontinuerlige første. En helt ny introduksjon til CNN-logoen, med miniatyrer fra hjemmet og rundt om i verden. Den grafiske utformingen av studioet, som visuelt er delt inn i dagtid og fritid, gjennomgikk også en merkbar endring.

For våre projeksjoner i CNN Prima NEWS» nye grafiske design ønsket vi å bruke fullformat LED-skjermer, noe som betyr at grafikken nå dekker hele overflaten for maksimal effektpresentasjon. «Samtidig introduserte vi en lysere fargepalett som forbedrer brukervennligheten og bidrar til den generelle tilgjengeligheten og forståelsen av innholdet som presenteres,» forklarte Petr Zvorka, sjef for grafikk i CNN Prima NEWS.

I tråd med ånden i sportslogoen er den redusert til minimalisme, da hovedsymbolene her «jeg» og «puck» ble valgt som referanse til de desidert mest populære disiplinene i Tsjekkia.

Endringene påvirket Poas. Det nye minimalistiske merket presenterer en virtuell, gjennomsiktig kube der de uhemmede elementene som påvirker hverdagen til hver enkelt av oss gradvis dukker opp.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *