FC «Valmiera» fotballspillere nådde trygt den tredje kvalifiseringsrunden i European Conference League / Artikler

(pluss motstanderen «Valmiera» FC i neste kvalifiseringsrunde)
I starten av kampen brukte «Valmiera» bare tre minutter på å score det første målet, da Maksims Toniševs sendte ballen i motstanderens mål fra kloss hold. Tre minutter senere forsøkte Alvis Jaunzems å passere foran motstanderens mål, men San Marinos Giacomo Nigretti var den første som nådde ballen, hvoretter ballen gikk i «Tre Penne»-målet.

Valmieri fortsatte å spille overbevisende, og etter tre minutter sto det 3:0 i hjemmelagets favør. I det niende minuttet av kampen, etter Fraj Kajramanis hjørnespark, ble gjestekeeperen tatt av Robert Veip. Tre minutter etter det tredje målet scoret Kajramani med et presist skudd etter Jaunzems pasning og resultatet ble 4:0 i hjemmelagets favør.

I andre omgang klarte Valmierians igjen å slå San Marino-lagets målvakt etter omtrent 20 minutter, med Tonishev som scoret sitt andre mål i kampen. Fem minutter senere, etter Emil Birkas» innlegg, headet Aliuns Ndoj ballen i mål til «Tre Penne», men på slutten av kompensasjonstiden la Jaunzems til et presist skudd til to assist.

I tredje kvalifiseringsrunde møter «Valmiera» «Partizani» fra Albania.

Forrige uke scoret Valmierians en 3-0 borteseier. Kamilo Mena scoret to mål for «Valmiera», mens Aliuns Ndoj scoret ett mål mot motstanderen.

«Valmiera» spilte i europacupen for fjerde gang, men denne sesongen startet for første gang i Champions League-kvalifiseringen, og tapte 2:4 mot Olimpia Ljubljana i første runde-duellen oppsummert fra to kamper.

Forrige sesong konkurrerte Valmieri i Conference League-kvalifiseringen, og tapte i andre runde med en score på 2:5 til den nordmakedonske klubben Shkendija fra Skopje, men i 2021 fullførte de konkurransen etter første runde av Conference League-kvalifiseringen.

San Marino-laget, som har vunnet det lokale mesterskapet fem ganger, gikk på et tap 1:7 i den første kvalifiseringsrunden til Champions League i en duell med den islandske klubben «Breidablik» fra Koupavogur.

San Marino-klubben spiller i europacupen for ellevte gang, etter å ha tapt 12 dueller så langt. I forrige sesong tapte «Tre Penne» 0:8 for den bosniske klubben «City» Tuzla i den første kvalifiseringsrunden i Conference League i summen av to kamper.

De åtte vinnerne av parene i andre runde går inn i tredje runde i Conference Cup Champions-grenen, der «Flora» fra Tallinn og «Lincoln Red Imps» fra Gibraltar har deltatt uten å spille, men konkurransen avsluttes for parene. taper.

Torsdag, i den andre kampen i andre runde, møter RFS Masazir «Sabah» fra Aserbajdsjan borte, «Riga» vil være vertskap for «Kecskemeti» fra Ungarn hjemme, og «Auda», vinneren av den latviske cupen, vil spille som gjest mot det slovakiske laget «Spartak» Trnava.

Konkurransefinalen avholdes 29. mai 2024 i Athen.