FlixBus åpner første linje fra Polen til Norge

Den nye linjen til Oslo er en annen og andre FlixBus-forbindelse med fergeoverfart inkludert i billettprisen. Den første har vært i drift siden 27. juli på ruten som forbinder Warszawa med den finske byen Vaasa. På ruten til Finland foregår fergeoverfarten mellom Tallinn og Helsinki.

FlixBus fra Polen til Norge

Du kan nå Norge fra Polen på mindre enn 24 timer ombord på FlixBus-busser og en Stena Line-ferge. Første time på denne ruten begynner 3. august. Starter reisen i Gdynia tar turen til Oslo under 24 timer, mens den totale reisetiden fra første stopp i Polen er rundt 32 timer. Reisetidene kan variere noe avhengig av ukedag. Linjen vil gå hele året, 7 dager i uken, i begge retninger.

Fra Krakow til Oslo med kun én billett

Linje N1202 går fra MDA busstasjon i Krakow. Neste stopp i Polen er Katowice, Łódź, Ciechocinek, Toruń, Grudziądz, Gdańsk, Sopot, Gdynia. Deretter, fra Gdynia til Karlskrona, reiser passasjerer langs kysten med en nattferge. I Sverige vil busser stoppe ved Växjö, Värnamo, Jönköping, Borås, Gøteborg-Landvetter flyplass og Gøteborg. Siste stopp på denne ruten er hovedstaden i Norge – Oslo.

– Takket være samarbeidet med Stena Line tilbyr FlixBus muligheten for enkel og komfortabel reise fra Polen direkte til de skandinaviske landene, via Sverige til Norge. Dette er en stor bekvemmelighet for passasjerer, for ved å bestille en reise på FlixBus-nettstedet eller i mobilapplikasjonen vil de kunne reise hele ruten med en enkeltbillett, uten å måtte reservere en separat fergeoverfart. I tillegg inkluderer prisen på kurset også et sete i kabinen – forklarer Michał Leman, daglig leder for FlixBus i Polen, Ukraina og Baltikum.

Før du reiser på denne ruten, kreves ytterligere online registrering. For å garantere passasjerene plass i kabinen under fergeoverfarten, må de fylle ut skjemaet mottatt i e-posten ved bestilling inntil 72 timer før reisens start.

FlixBus. Ringer til utlandet

Norge er det sjette landet lagt til FlixBus-nettverket i år, tilgjengelig direkte fra Polen. Dette er foreløpig det tredje skandinaviske landet som tilbys – tidligere gikk grønne busser til Danmark og Sverige. Med denne utvidelsen kan reisende fra Polen direkte nå opptil 22 europeiske land. I tillegg til FlixBus-busstjenestene som er tilgjengelige i Skandinavia, kan du også bruke FlixTrain-tjenester i Sverige. Det er det andre landet, etter Tyskland, som har Flix planoverganger.

Den nyåpnede linjen er den tredje som forbinder Polen med Skandinavia. Passasjerer som reiser fra Polen vil også finne to andre ruter til denne regionen i FlixBus-tilbudet:

N1376: Krakow – Katowice – Wrocław – København – Malmö

N150: Medyka – Rzeszów – Krakow – Katowice – Wrocław – Berlin – Aarhus – Aalborg

Fra nå av kan FlixBus-linjer fra Polen nå alle skandinaviske land.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *