Før 2023 utvidet «NRD Companies» sine internasjonale aktiviteter innen et halvt år og rapporterte betydelig salgsvekst

Mindaugas Glodas, administrerende direktør i NRD Companies.

11. september 2023. NRD Companies, en internasjonal gruppe av selskaper som opererer i Litauen og spesialiserer seg på offentlige løsninger og digital infrastruktur samtidig som de tilbyr strategisk rådgivning, kunngjorde nylig rapportene for første halvår for 2023. Konsolidert resultat i 2023 nådde eur 6,222 millioner i første halvår og økte med 98 % sammenlignet med 2022. EBITDA (driftsresultat før lønn, skatt, avskrivninger og amortiseringer) økte til 567 tusen. eur (tap på 359 tusen euro i første halvdel av 2022).

NRD Companies» konsoliderte inntektsvekst skyldtes økningen i inntektene fra de to hovedforretningsområdene, Register og Skatteetaten.

i 2023 omsetning i første halvår Det registrerte arealet økte med 139 % sammenlignet med samme periode i 2022. i 2023 I første halvår ble det igangsatt flere nye prosjekter knyttet til registre, som for eksempel innføring av et elektronisk virksomhetsregistreringssystem i Laos demokratiske republikk for industri- og handelsdepartementet og sivilstatusregisteret for departementet. av finans. Økonomisk utvikling og investeringer i Belize.

I tillegg økte skatteetatens inntekter også betydelig i 2023. Salget i første halvår økte med 378 % sammenlignet med 2022. i den aktuelle perioden. Denne veksten vil være knyttet til et stort prosjekt i Zimbabwe som tar sikte på å utvikle og implementere en virtuell skatteløsning for Zimbabwe Revenue Authority (ZIMRA). Inntektsøkningen inkluderer også en engangstransaksjon knyttet til dette prosjektet for levering av tekniske kontrakter og lisenser til tredjeparter.

i 2023 Markedsstemningen endret seg dramatisk i første halvår. Globale organisasjoner som Den afrikanske utviklingsbanken, Verdensbanken, Den asiatiske utviklingsbanken og andre har aktivt utviklet og finansiert statlige prosjekter i Afrika, Karibia og Sørøst-Asia. «Denne støtten gjorde det mulig for NRD Companies» kunder å sømløst finansiere sine digitale transformasjonsinitiativer,» kommenterte Mindaugas Glodas, administrerende direktør i NRD Companies.

Ser vi fremover, øker etterspørselen i markedet ettersom mange anerkjenner manglene ved deres digitale infrastruktur og har utviklet strategier for å forbedre den. De internasjonale byråene forventes å gradvis øke bevilgningene til initiativene, og dermed hjelpe land med å redusere tilbakeslaget i digitaliseringen.

Vi ser at Alys vier mer og mer oppmerksomhet til problemet med begrenset tilgang til finansiering, spesielt i fjerntliggende regioner. I tillegg har Alis regjering begynt å aktivt søke løsninger på problemer som lave skatteinntekter og økende økonomi. Med GovTech- og Fintech-teknologier og -ekspertise er vi privilegerte som får være med i disse diskusjonene. Vi gir råd til myndigheter om emnet statlig e-post. Integrasjonstjenester med finansielle løsninger. Dette inkluderer områder som opplæring, åpen bank, omnikanal, bedre brukeropplevelse, stabilitet og sikkerhet. For eksempel fullførte NRD Companies nylig et prosjekt for Finansdepartementet i Trinidad og Tobago, hvor teamet leverte tekniske konsultasjoner for å forbedre effektiviteten av statlig inntektsinnsamling, digitalisere og forenkle skattebetalingsprosessen for enkeltpersoner og selskaper. kommenterer Mindaugas Glodas.

Om NRD-bedrifter

NRD Companies er et globalt konsern innen informasjonsteknologi og konsulenttjenester som spesialiserer seg på utvikling av offentlige og digitale infrastrukturløsninger. Gruppen har hovedkontor i Norge og samler selskaper som legger særlig vekt på finansielle og statlige teknologiløsninger og praktiske råd for å hjelpe land rundt om i verden med å nå FNs bærekraftsmål. NRD Companies, en del av INVL Technology-gruppen, er en anerkjent markedsleder og utvider sin virksomhet i alle fem regionene. Group Mons utvikler og implementerer med suksess elektroniske registre, elektroniske tjenesteleverings- og betalingsadministrasjonsplattformer, implementerer nasjonal og innenlandsk handel og andre digitale transformasjonsprosjekter.

NRD Companies-gruppen består av datterselskapene ETRONIKA, Norway Registers Development AS, NRD Systems og Infobank Uganda. Mer informasjon: www.nrdcompanies.com

Velg selskapene og temaene som interesserer deg og vi informerer deg i et personlig nyhetsbrev så snart de er omtalt i Business, Sodra, Registersenter, etc. i gamle.

tim

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *