Hundrevis av flyreiser er kansellert på grunn av kraftig snøfall i Sør-Tyskland

Rundt 760 flyvninger ble kansellert på München lufthavn lørdag på grunn av kraftig snøfall, sa en talsmann for flyplassen til USA. CNN. Ifølge transportselskapet i München ble også buss, trikk og noen togtjenester stoppet på grunn av snøen.

Ifølge Deutsche Bahn er München sentralstasjon stengt for ankomster og langdistansetrafikken er fullstendig stanset. Selskapet advarte videre om at jernbanetrafikken ville bli «påvirket» av stormene frem til mandag.

Süddeutsche Zeitung skrev at mange passasjerer var strandet ved München sentralstasjon. «Jeg har sittet her på dette stedet siden ett om morgenen,» sa en passasjer til media, mens en annen sa: «Vi vil bare vite om det fortsatt er en sjanse til å komme seg ut herfra.»

Politiet ba lørdag innbyggere i München om ikke å bruke bilene sine med mindre det er absolutt nødvendig. Beboere i enkelte deler av Sør-Bayern har blitt bedt om ikke å forlate hjemmene sine i det hele tatt, sier en talsmann for München-politiet til CNN.

Bayerischer Rundfunk rapporterte lørdag at 44 centimeter snø i München var det kraftigste desembersnøfallet i den bayerske hovedstaden siden 1933.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *