Hva er det beste soltegnet i astrologi?

Vet du (ennå) ikke hva et solskilt er? Vi skal forklare, men mest av alt vil vi fortelle deg hvilken som ville være best … i hvert fall ifølge astrologi.

«Det er ingen god eller dårlig situasjon», for Otis i «Asterix og Obelix: Mission Cleopatra» som i astrologi. Men vi skal ikke skjule det for deg, det er noen som er lettere å ha på seg enn andre. Vi kan aldri si nok: ingen tegn eller ingen astrologiske kart er virkelig det beste fordi de alle er perfekte på sine respektive felt. Selv om vi liker å si det for moro skyld Vannmannen er det verste tegnet og at Tyren er best sier seg selv. Til tross for alt er det faktisk soltegn (hva kaller du det astrologiske tegnet ditt) som ifølge astrologien er lettere å leve med enn andre. Faktisk to.

Les også >> Hva er de verste (og beste) astrologiske tegnene å krangle med?

Dette astrologiske tegnet ville være det beste å ha

Nok en gang, når vi sier «best», handler det mest om utstyr, ikke verdivurdering. Du rystet på uttrykket » sol tegn «, før? Vi vil forklare det for deg. Ditt viktigste astrologiske tegn bestemmes av fødselsdatoen din og kalles faktisk et soltegn. Dette skiller den fra de andre karakterene du samler på fødselshoroskopet ditt : Ascendant, Månetegn, Merkurtegn og til og med Neptuntegn. Hvorfor kalle det et solskilt? Hvis du er en jomfru, betyr det ganske enkelt at solen var i stjernebildet …

Les resten av artikkelen på Elle.fr

Les også

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *