Kate Middleton er ikke alene i sin kamp, ​​en annen europeisk prinsesse lider av et alvorlig helseproblem

Resten etter kunngjøringen

Kampen mot sykdommen raser innen de forskjellige fyrste- og kongefamiliene i Europa. Det er vanskelig å glemme den urolige episoden som rammet Maison Grimaldi mellom 2021 og 2022. Prinsesse Charlene av Monaco hadde en rekke fravær før hun kunngjorde at hun led av en ØNH-infeksjon. Nylig ble den engelske kongen Charles III. i februar 2024 innrømmet han at han hadde kreft. Og som om skjebnen ville ha det, fikk det også til Kate Middleton. Prinsessen av Wales brøt tausheten hennes uker senere for å komme med samme uttalelse som svigerfaren, og svekket det britiske monarkiet.

En annen familie Europas kongefamilie er i opprør. Prinsesse Mette-Marit av Norge har lidd av en sjelden form for lungefibrose i seks år. Ide oa progressiv patologi som kan føre til pustevansker. Autoimmune sykdommer kan være spesielt ødeleggende hvis de ikke behandles riktig. Den 50 år gamle kona til kronprins Haakon er til stede for nasjonen, men har måttet justere tilstedeværelsen under offisielle møter.

Mette-Marit fra Norge: usikkerhet om helsen hans

Mette-Marit var det ikke hun er ikke bestemt til å bli dronningkonsort av Norge en dag. Den alminnelige og alenemoren var en fast del av norske kvelder på nittitallet, hvis ekteskapet med prins Haakon skapte skandale da det ble offentliggjort i 2001, sa Mette-Marit han ignorerte kritikken av fagforeningen med arvingen etter sønnen til den norske kong Harald V. – selv forsterket helseproblemer.

Alltid veldig forelsket etter nesten tjuefem års ekteskap, Prins Haakon snakket lenge om sin kones sykdom i sin selvbiografi: Haakon: historier om tronfølgeren, publisert i november i fjor. Denne sykdommen er et reelt handikap, spesielt når det gjelder å overholde viktige tidsfrister. » Han har mange gode dager. men usikkerhet er alltid tilstede. Bør vi avbryte det? Vi vet ikke. Sykdom er også en del av livet og vi møter vanskeligheter sammen«, kan vi lese om dette emnet En uhelbredelig sykdom. Prinsesse Mette-Marit er for tiden under behandling å redusere symptomene på lungefibrose.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *