Ludogorets avgjørende mot Botev (Vratsa)

Kwadwo Dua

Kaptein Jakub Piotrovski scoret to ganger i andre omgang og Todor Nedelev hadde et mål og to assist for Ludogorets (Razgrad) i en ettertrykkelig 5-0-seier over Botev (Vratsa) i 16-delsfinalen.

Mesterne har 39 poeng, tre færre enn CSKA-Sofia og Black Sea (Varna), som imidlertid spilte en kamp til.

Ludogorets dominerte første omgang og gikk til pause med ettmålsledelse. I det 20. minutt spilte Bernard Tekpetei et gjennomspill til Kwadwo Dua, som brakte Boubacar Traoré ned på høyrekanten og slo Federico Rubio med et diagonalt skudd.

Ludogorets bommet på noen flere sjanser i første omgang, men mesterne var perfekte i starten av andre og scoret to kjappe mål gjennom Jakub Piotrowski. I det 56. minutt headet den polske landslagsspilleren Todor Nedelevs innlegg fra corner, og bare tre minutter senere mottok han en bakkepasning fra Aslak Von Vitri og scoret med et presist skudd fra innkjøringen til 16-meteren.

Matias Tissera scoret Ludogorets» fjerde mål i det 74. minutt etter en flergangskombinasjon som endte med en pasning fra Nedelev og et presist skudd fra den argentinske spissen. Han kom på ti minutter tidligere, og erstattet førstescorer Dua.

Todor Nedelev gjorde finalen 5:0 med volley fra rundt 20 meter i det 88. minutt. Det var Vracanis 14. nederlag siden sesongstart og de inntar nest siste plass med 13 poeng.