Norge: Euro U21 direkte 25. juni på W9

Hvordan se Frankrike-Norge Euro U21 kamp live og gratis?

Møtet sendes søndag 25. juni gratis og ukryptert på 6play fra 20:35.

Gunstig plassering for blåbær

De unge franskmennene, som så vidt unngikk uavgjort 2-2 helt på slutten av den første kampen, befant seg i en fordelaktig posisjon til neste kamp. Deres neste møte finner sted denne søndagen 25. juni på Dr. Constantin Radulescu i Cluj mot kåringen av Norge.

Sistnevnte tapte mot Sveits i sin første kamp i konkurransen. De vil derfor ikke ha rom for feil denne søndagen. Tap mot franskmennene ville nesten vært synonymt med nedrykk. Det er derfor en sikker innsats at vi er vitne til et møte på høyt nivå.

Les også → Frankrike-Italia: 22. juni 2023 Kamp.

Et selvsikkert lag

Under torsdagens konfrontasjon viste France Espoirs-laget at de er i stand til teknisk dyktighet. Arnaud Kalimuendo og Bradley Carbola kunne slå gjennom det solide italienske forsvaret. Blueberries må imidlertid trolig klare seg uten Khéphren Thuram, som ble skadet i låret på slutten av kampen.

Mot Sveits ble ikke nordmenn belønnet for innsatsen. De fant nettet bare én gang, til tross for 17 skuddforsøk. Hvis de ønsker å beholde håpet om kvalifisering, må de absolutt rette opp denne utugenheten. Kampen vil bli kommentert live av Xavier Domergue og Jean-Marc Ferreri.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *