Russisk statlig fjernsyn dekker over droneangrep mot Moskva. Hun forble også taus om fredagen, som var på | iRADIO fant sted

Russiske statskringkastere forholdt seg tause om droneangrepet mot Moskva fredag, påpekte den russiske etterforskningsportalen Agency. Ifølge ham skilte angrepet seg fra de forrige i Moskva ved at det ikke fant sted om natten, men på dagtid. I tillegg fløy dronen over tett befolkede områder før den styrtet på en voll nær et lokalt sykehus nordvest i byen, sa portalen.
Moskva

Del på Facebook
Del på Twitter


Del på LinkedIn


trykkKopier URL-adressen
Kort adresse

Lukk
Russisk stats-tv har dekket over droneangrep i Moskva en stund, hevder også byråportalen (bilde) | Kilde: Reuters

Moskva-ordfører Sergei Sobyanin rapporterte på Telegram-kommunikasjonsplattformen om dronen, hvis fragmenter landet på Karamyshev-vollen fredag. Det russiske forsvarsdepartementet rapporterte deretter på samme plattform om ødeleggelsen av dronen ved hjelp av elektroniske krigføringsmidler.

Samtidig var det uklart om departementets uttalelse viser til det samme ubemannede flyet som Sobyanin snakket om. På grunn av dronen stengte myndighetene også midlertidig luftrommet over Vnukovo lufthavn fredag.

Seerne som fulgte nyhetene på russisk statsfjernsyn fant imidlertid ikke ut noe om det, understreket etterforskningsportalen. Byrå. Channel One og NTV hadde i stedet det russiske oppdraget til månen som hovednyhetsprogram, og Rossiya 1 sendte en rapport som skulle vise det russiske militærets suksesser i Ukraina.

Droneangrepet i Moskva ble ikke omtalt i andre nyhetsprogrammer på disse kanalene.

Russisk stats-tv har dekket over droneangrep i Moskva en stund, hevder også byråportalen. Ifølge ham har dette skjedd siden angrepet 24. juli, da fragmenter av en drone ble funnet i nærheten av det russiske forsvarsdepartementets bygning. Nyheten dukket opp på morgennyhetene, men ble da ikke lenger diskutert.

Det var først under det andre angrepet på Moskva bys forretningsdistrikt 1. august at statlig fjernsyn husket hendelsen, da en drone traff den samme skyskraperen som den natt til 30. juli. Men TV sensurerte Sobyanins uttalelse, som påpekte at det var samme bygning.

CTK

Del på Facebook
Del på Twitter


Del på LinkedIn


trykkKopier URL-adressen
Kort adresse

Lukk
roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *